Gi baderommet ditt et lunt, varmt

og sofistikert utrykk med sorte detaljer

Baderommet blir lunere og varmere ved bruk av mørke farger og sort er blitt den nye stjernen på baderomsmoten. Det er mange av oss som synes det er vanskelig å velge når man skal bygge nytt eller renovere baderommet. Mange valg skal tas når det gjelder utstyr, farger, flisvalg, etc. og det kan av og til være vanskelig å se helt for seg hvordan sluttresultatet vil bli. Det er mange som ønsker seg et lunt og varmt baderom, og som et ledd av vår visjon om at det skal bli "Lekende lett å få nytt bad" har vi bygd opp en ferdig baderomspakke i URBAN stil som er satt sammen av trendeksperter og interiør-arkitekter.

Urban baderom

 

URBAN badet vårt har mørke detaljer på blandebatterier, dusjprofiler og sort eik baderomsinnredning. Det sorte i kombinasjon med VikingBad Cemento flis, som har en varm grå farge, gir en lun og hyggelig stemning på badet. Les mer om Urban badet her

 

Sorte gulv og vegger på badet

Ønsker du et mørkt og lunt bad, der fargene går ton i ton, kan du gå for et helsort bad. Ved å velge helsorte produkter til ditt baderom, alt fra flis til de små detaljene, får du et gjennomført, lunt og mystisk baderom med lekker og sofistikert stil. For å få de mørke veggene kan du bruke VikingBad Ardesia 60x60 flis på gulv og vegger og Ardesia mosaikk i dusjsonen. Flere velger også baderomsplater, da kan Fibo Black Stone anbefales.

 

 

Tekstiler

Man kan velge hvite og luftige håndklær som et delikat element eller man kan velge maskuline mørke grå håndklær for å fullføre en tøff og moderne stil. Hos VikingBad får du selvsagt håndklærne og håndkleknagger i sort matt utførelse for å fullføre stilen på badet.

 

Planter

Grønne planter gir både frisk luft, ro og harmoni på baderommet. Planter gir liv til rommet og gir en frisk følelse, i tillegg gir grønne planter et herlig avbrekk i fargene på badet. Mix og match mellom små planter som du kan sette på hyller til større planter du kan ha stående på gulvet. Sjekk Bademiljøs tips om hvilke planter som trives best på badet her 

/>

 

 

Sorte detaljer gir et mer personlig utrykk.

Det er ikke alle som ønsker å bytte ut store og relativt kostnader produkter som baderomsmøbler eller dusj på badet. De fleste av oss har sølv eller krom blandebatteri og detaljer på badet. Ved å bytte ut små elementer som blandebatteri, knagger, toalettbørste etc, vil badet oppleves lunere og mer personlig. VikingBad har baderomstilbehør bestående av blandebatteri, rainshower, toalettbørste, knagger og dorullholder i både sort matt og i gull. En slik oppgradering vil gi ditt baderom en helt ny stil og personlige utrykk. Fullfør stylingen på badet med lekkert tilbehør som også gir en velvære følelse. Duftlys og duftpinner er en klassiker, dette både pynter opp og gir en herlig duft og en følelse av velvære på badet.

 

Sorte detaljer gir badet et sofistikert og stilrent uttrykk. De siste årene har dette vært en trend med sterk oppsving. Nå velger mange dusjløsninger, detaljer og blandebatterier i sort, uavhengig av stil, melder Ifi.no i en pressemelding.

 

Varen er på lager.
Varen er bestilt fra leverandør og leveringsdato er bekreftet.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varen må bestilles fra leverandør.
Varen befinner seg på fjernlager.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varene bestilles fra vår leverandørs lager.
Ubekreftet - Ta kontakt med kundesenter for nærmere informasjon.