Vi er her for deg!

Har du spørsmål, ikke nøl med å ta kontakt med oss. I Grimstad har vi et bredt spekter av kompetanse og vi hjelper deg gjerne med alt fra registering av ordre, produktinformasjon, monteringveiledning, servicesaker og andre ting du måtte ha på hjertet. 

VikingBad har åpent hverdager mellom 8-16. Vårt kundesenter hjelper deg gjerne med registrering av ordre, produktspørsmål, veiledninger eller planlegging av små eller store prosjekter. 

Telefon

37 09 06 00

Postadresse

VikingBad

Postboks 96

4891 Grimstad

Følg oss på

Følg oss på Facebook         
   

Forhandlere

VikingBad har over 2000 forhandlere over hele landet. Finn din forhandler her

FDV og Manualer

VikingBad er opptatt av god dokumentasjon, så vi har spesielt fokus på og utarbeide gode installasjons & brukermanualer der forbrukeren er i fokus, alt av dette pluss våre FDV dokumenter kan du finne på http://info.vikingbad.no/index.php/filer 

Kataloger

La deg inspirere av våres brede utvalg innen synlig VVS og Utendørs massasjebad. Se katalogoversikt

Serviceavdeling

Vi har en dyktig og kompetent serviceavdeling som daglig besvarer henvendelser fra våre forhandlere og sluttkunder på både mail og telefon om alt fra montering til reklamasjon.VikingBad har et landsdekkende serviceapparat som kan hjelpe deg dersom uhellet et ute.

Reklamasjon

Vi følger norsk kjøpslov med 5 års reklamasjonsrett på fabrikasjonsfeil. Produktet må da være tilgjengelig for serviceperson ved reklamasjon. Det er kjøpers ansvar å sørge for at produktet er tilgjengelig. Dersom fliser, toalett, baderomsmøbler, veranda, platting, bygg eller lignende må demonteres eller eventuelt produkt må løftes opp/ut av innbygning for at serviceperson skal komme til selve produktet påligger dette ansvaret på kjøper

Retur

Ønsker du å returnere en vare, ta kontakt med kundesenteret og vi hjelper med opphenting av returen. Returfrakt og returgebyr tilkommer.

Varen er på lager.
Varen er bestilt fra leverandør og leveringsdato er bekreftet.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varen må bestilles fra leverandør.
Varen befinner seg på fjernlager.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varene bestilles fra vår leverandørs lager.
Ubekreftet - Ta kontakt med kundesenter for nærmere informasjon.