FDV, Ytelseserklæring og installasjonsmanualer

 

Last ned all dokumentasjon med et tastetrykk

Det er store krav til dokumentasjon ved bygging av bad og vi har derfor utviklet en løsning der du enkelt kan laste ned all nødvendig dokumentasjon på et sted. Her kan du velge mellom å søke opp og laste ned all dokumentasjon knyttet til din ordre, eller søke etter dokumentasjon til enkelt produkter.

Last ned dokumentasjonen tilhørende din ordre

Gå inn på https://media.vikingbad.no/ordre

Her kan du enkelt legge inn ditt ordrenummer, og laste ned eller videresende DoP ytelseserklæring og FDV dokumentasjonen som hører til den eksakte ordren.

Ordrebekreftelse og leveringsbekreftelse du får tilsendt pr e-post vil også inneholde en kobling til dokumentasjonen som er knyttet til din ordre, noe som gjør det veldig enkelt å raskt hente dokumentasjonen som er knyttet til et enkeltprosjekt. Vi anbefaler derfor å lage en ordre per prosjekt, bolig eller til hvert enkelt bad i et prosjekt. Dette vil forenkle prosessen med å laste riktig informasjon inn i boligens Boligmappe

Søk opp dokumentasjon og installasjonsveileder på enkeltprodukter

www.vikingbad.no søker du opp produktet og trykker på SUPPORT. Du får da opp en liste med relevant dokumentasjon som du kan laste ned.

MIN SIDE på vikingbad.no

I deres ordreoversikt i nettbutikken, vil dere også finne en mulighet for å hente fram FDV dokumentasjon på tidligere ordrer. Dokumentasjonen er tilrettelagt for produkter som i dag finnes i siste prislister.

Vi jobber kontinuerlig med å tilrettelegge for visjonen om at det skal være Lekende lett å få seg nytt bad, og vil videreutvikle løsningen med ny funksjonalitet som skal gjøre dette enda enklere for våre forhandlere og sluttkunder å benytte våre produkter og digitale flater. Vi mottar gjerne innspill til forslag og ønsker knyttet til dette.
Med vennlig hilsen Vikingbad teamet