En trygg og god handel 

Vikingbad produktene får du kjøpt hos din lokale forhandler, som kan gi deg faglige gode råd og tips. Dette gir deg som kunde en ekstra trygg og god handel. Vårt landsdekkende serviceteam sikrer i tillegg rask og trygg service.

Hvorfor må du kjøpe gjennom forhandler?

 

Mange stiller spørsmålet hvorfor VikingBad kun selger gjennom forhandlere. Årsakene er mange, men først og fremst er det fordi vi ønsker at våre kunder skal oppleve trygghet og kvalitet i leveransen.

 

VikingBad er leverandør til de aller fleste rørleggerbedrifter i Norge. Det at det kun er fagmannen som kan selge våre varer er et kvalitetsstempel på at varene er bra og holder de kravene som både rørleggere og da igjen kundene våre krever. 

Vi ønsker at våre produkter skal monteres av fagmannen/ rørleggere, slik at vi er sikret at produktene blir montert riktig og forskriftsmessig. Det hjelper svært lite at man kjøper ett flott dusjkabinett og monterer dette selv og sparer 3000 kroner, når man oppdager vannlekkasje i ettertid. Slike vannlekkasjer får man ikke nødvendigvis dekket av forsikringen og for mange har slike uønskede hendelser kostet ekstremt mye. Dette ønsker vi ikke for våre kunder, derfor er vi opptatt av at fagfolk monterer produktene forskriftsmessig, slik at kundene får en god opplevelse av våre produkter over tid.

 

I tillegg får sluttkunden da en lokal rørlegger å forholde seg til dersom det skulle oppstå en reklamasjon i ettertid. Kunden vet da hvor varen er kjøpt og hvem man skal henvende seg til lokalt.