0

Hvorfor velge VikingBad?

Vikingbad har i over 20 år levert utendørs massasjebad til flere tusen fornøyde kunder og er en av de største leverandørene i Norge. Vikingbad jobber kontinuerlig for at du som kunde skal få en totalpakke hvor trygghet, kvalitet og funksjonalitet står i fokus.

Med velvære i fokus

Et utendørs massasjebad er et sted for å slappe av alene i behagelig, varmt og brusende vann, men det er også et sted for hyggelige stunder med venner og familie. Vikingbad utendørs massasjebad har vannmassasje og ergonomiske seter i en klasse helt for seg selv. Vannterapi reduserer stress, lindrer leddsmerter og forbedrer søvnen.
 

Avslapning og velvære

Et utendørs massasjebad gir deg muligheten til å slappe av og senke stressnivået etter en lang dag. Massasjestrålene kan lindre muskelspenninger og øke blodsirkulasjonen, noe som kan gi deg en følelse av velvære.

Helsefordeler

Regelmessig bruk av et massasjebad kan bidra til å lindre smerter og stivhet i musklene, forbedre søvnen, og redusere stress og angst. Dette kan ha en positiv innvirkning på helsen din generelt.

Underholdning

Et utendørs massasjebad er en flott måte å samle venner og familie på for en hyggelig kveld sammen. Badet kan også bidra til å skape en avslappende atmosfære i hagen eller på terrassen.

Kvalitet og holdbarhet

Våre utendørs massasjebad er laget av materialer av høy kvalitet som er designet for å tåle Norskt vær og vind. Dette betyr at du kan nyte massasjebadet ditt i mange år fremover uten å bekymre deg for slitasje.

Kundeservice

Vikingbad har et landsdekkende serviceapparat som strekker seg Lindesnes til Nordkapp.Vi har også en dedikert kundeserviceavdeling som er tilgjengelig for å svare på spørsmål og hjelpe deg med eventuelle problemer du måtte ha. Vi leverer 5 års reklamasjonsrett på stedet du ønsker å plassere ditt bad.

Produsert for å tåle det nordiske klimaet.

Alle utendørs massasjebad er spesielt egnet for nordiske forhold. Våre produsenter har lang driftstid innen produksjon av utendørs massasjebad, og alle leverer derfor kvalitetsprodukter med god sittekomfort og levetid. Vikingbads massasjebad er termisk isolert. Det vil si at man bruker den stillestående luften inne i selve spaet sammen med overskuddsvarmen fra pumper og varmekolbe og på den måten utnytter all varme til å holde massasjebadet i drift på en effektiv og kostnadsbesparende måte.


Vi streber etter å gi deg en god kjøpsopplevelse fra start til slutt.
Kort sagt, et utendørs massasjebad fra oss kan gi deg både avslapning, helsefordeler, underholdning og langvarig glede. Ta kontakt med oss i dag for å lære mer og investere i din egen velvære!
 

Vi tenker miljø i alle ledd!

Vikingbad er opptatt av å ta vare på miljøet og alle våre utendørs massasjebad er derfor produsert med miljøvennlige og resirkulerbare materialer. Våre produsenter arbeider kontinuerlig med å redusere miljøutslipp og gjøre massasjebadene så energisparende som mulig. Kabinettene er termisk isolerte, som betyr at luften fra pumper og varmeelement forblir innvendig i massasjebadet for å minimere energiforbruket. 

Populære produkter

0

Skap en oase for velvære

La uteplassen bli et sted for ro og velvære
0

Hvorfor velge VikingBad?

VikingBad har i over 20 år levert utendørs massasjebad og er en av de største leverandørene i Norge.
0

Hvordan bygge inn/ned massasjekaret?

Les våre anbefalinger for å oppnå det beste resultatet
0

INSPIRASJON TIL UTEPLASSEN

Om du skal ha et utendørs massasjekar på hytta eller hjemme, la deg inspirere av lekre uteplasser her
0

Boblebad - godt for kropp og sjel

Når du setter deg til rette i boblebadekaret, settes det i gang en kjedereaksjon i kroppen
0

Velvære og hyttekos hos Linda

Hyttedrømmen som har blitt et fristed for hyggelige stunder med familie og venner.
0

Hva bør du tenke på?

Gode tips til deg som skal investere i et massasjekar