0

Ønsker du en lun hyttestil på badet?

Med naturlige materialer og sjarmerende detaljer skaper vi et baderom som inviterer til avslapning og velvære. Vikingbad leverer ALT til baderommet, også flis. Vårt konsept med komplette baderomspakker skal bidra til å gjøre denne prosessen betydelig enklere for deg.

Gjør ditt hyttebad til et sted for fred og ro med vår skreddersydde innredning og skap minnerike øyeblikk i hjertet av naturen. La deg inspirere av vårt hyttebad med baderomsmøbler i elegant sort eikefinér, med delikate gulldetaljer på dusjen og armaturene.

Vår Bronzo flis i varmetoner på gulvet, sammen med Ardesia veggflis i mørk grå og beiset panel på veggene gir den perfekte touch til hyttestilen som oser av hygge og velvære.

Vikingbads visjon er at det skal være enkelt å bygge bad. Vi leverer ALT tilbaderommet, også flis. Du er da sikret en gjennomført stil hvor alle produkter harmonerer.
Opplev velvære og luksus med en stor og romslig dusjsone. Den innebygde nisjen LED-belysning legger til praktisk oppbevaringsplass for sjampo og lignende, men tilfører også en elegant touch til ditt bad

Produkter som hører til stilen

Vikingbad har ALT til baderommet, og med produktene i listen under er du sikret en gjennomført stil og et bad som du kan nyte i mange år fremover.  Bestill gjennom din nærmeste rørlegger.