0

Nyheter januar 2023

MIE DEMI - et slankt og elegant møbel

MIE Demi et vanlig MIE møbel, men kun med en skuff i høyde, men møbelet har akkurat samme kvalitet og funksjoner som MIE serien. MIE Demi skrog kommer i fra 60 til 200 cm. Her kan du velge mellom et stort antall fronter, sette samme flere skrog og velge mellom nedfelt servant eller bolleservant. Du kan også koble sammen MIE Demi med vanlig MIE skrog og bygge ditt helt unike baderomsmøbel.

KYUSHI BIANCO - en elegant stavflis

Vikingbad jobber kontinuerlig for å ha et trendy, stilsikkert, men også tidløst utvalg av flis. KYUSHI-serien med de populære stavflisene er utvidet med to farger, sort og hvit - i matt og blank utførelse.

MIE DEMI - Smart løsning

Et eksempel på en kombinasjon av MIE og MIE DEMI skrog. Her har du uendelige muligheter til å sette sammen og bygge ditt unike baderomsmøbel. Ønsker du å sette sammen akkurat ditt eget baderomsmøbel, ta kontakt med kundesenter og vi hjelper deg med glede.

Sort matt fronter

MIE sort matt har en dempet sort overflate med soft touch. Soft touch overflaten gir deg en myk og behagelig følelse ved berøring, og i tillegg har den egenskaper som gjør at fingermerker ikke blir så tydelige.

Sofia dusjkanbinettSOFIA dusjkabinett i sort utførelse 

Vår toppmodell og bestselgende dusjkabinett SOFIA blir enda bedre! Nå kan du endelig få et sort og trendy kabinett, og matche det med resten av detaljene badet. Kommer kun i PLUSS modell str. 90x90.
Sort søyle - Sort profiler/hvit bakglass  
Sort søyle - Sort profiler/klar bakglass
Hvit søyle - Sort profiler /hvit bakglass
Hvit søyle - Sort profiler /klar bakglass

16.05.2023
Velg visning:
Du har valgt: