0

Vi valgte KLASSISK badet

Alt til badet, trygt og enkelt


Torunn og Pierre hadde gått med planer om oppussing en stund, og det nye badet ble akkurat slik de hadde sett det for seg. Lille Milla (3) koser seg gjerne i timevis med skumbad og badebomber i familiens nye badekar.

 

Solgt på boligmessen

- Vi hadde begynt å kikke i kataloger og på Instagram, men det var på en boligmesse jeg ble solgt, forteller Torunn Myhre Pedersen.

Det klassiske badet til VikingBad sto utstilt «live» og det var nettopp det badet familien ville ha. Store, lyse marmorfliser, vegghengt toalett, badekar, dusj med leddet dusjdører som frigjør gulvplassen når dusjen ikke er i bruk.

– Badet, som er holdt i svart og hvitt, er tidløst, stilig og rent på samme tid, sier Torunn.

Tidligere badet vi Milla i en balje i dusjen, og det er jo greit med en baby, men blir tyngre etter hvert som barna vokser til. Nå boltrer Milla seg i badekaret, og de leddete dusjveggene kan brettes inn, noe som er superpraktisk

 

Komplett bad - ferdig levert

Torunn er nok den i familien som er mest interessert i interiør og trender, men også Pierre er storfornøyd med resultatet.

Rekkehuset utenfor Jessheim er bygd i 2001, og siden var det ikke gjort noe med badet. Da familien Myhre Pettersen flyttet inn, sto nytt bad høyt oppe på listen av hva som skulle gjøres. En vannlekkasje satte fart i sakene, og da de så nøyaktig hvordan det nye badet kunne bli hos VikingBad, var ikke tiden langt fra beslutning til igangsetting av arbeidet.

– Vi visste til minste detalj hva vi trengte, og alt ble bestilt samtidig. Da rivingen av det gamle badet startet, reiste vi på ferie til min hjemplass i Lofoten, trygge på at det nye badet skulle bli akkurat som bestilt, sier Torunn.

Åpent for egne valg
Torunn og Pierre gjorde noen personlige tilpasninger, som det store badekaret Dybe, for eksempel. Det runde speilet, Oda, har integrert LED-lys og kan skifte farge ved hjelp av touchkontroll, fra klart, hvitt som er praktisk til sminke og barbering, og dimmes til gyllent eller dempet blått når man er i stemning for den gode «spa-følelsen».

– Det er så godt å legge seg i et varmt bad når man er blitt gjennomfrossen etter å ha vært lenge utendørs, sier Torunn

SLIK FÅR DU STILEN!

STYLING TIPS: Baderoms styling prosessen kan inkludere elementer som belysning, fargevalg, tilbehør og møbler. En kombinasjon av naturlig og kunstig lys kan skape et varmt og avslappende miljø. Tilbehør som lysestake, dekorative såpe, håndklær, veggdekor eller planter kan hjelpe til å legge til en personlig touch og skape en harmonisk atmosfære. Under ser du alle produkter du trenger for å få den Klassiske stilen på ditt baderom.

KLASSISK by Torunn

16.05.2023