0

Lukt av vannet i massasjebadet?

Det er over 100 m slanger og rør i et moderne spa. Dersom disse ikke rengjøres regelmessig, vil du ha vanskelig for å unngå bakterier og smuss i rørsystemet.


Hvis du sikrer deg at det alltid er tilstrekkelig med desinfeksjonsmidler i spaet – også når du ikke bader – og holder vannet i balanse (både pH- og alkalinitet), er rørsystemet i spaet mye lettere å holde helt rent.

 

Men glemmer du å holde vannet i balanse uten desinfeksjonsmidler – også bare kortvarig – vil det fort dannes et lag av biofilm i spaets rørsystem. Når biofilm vokser i rør og slanger, skapes det en perfekt grobunn for bakterier. Du kan oppleve bakteriedannelsen i vannet som en sur lukt og brune «geléklumper» i spaet under bading. Derfor er det viktig at du tilsetter en flaske (500 ml) SpaCare Biofilm Cleaner i forbindelse med vannbytte 2-4 ganger i året.

 

SpaCare Biofilm Cleaner er utviklet og testet i Danmark og kan effektivt fjerne avleiringer av hudfett, hår og lignende, samtidig som den desinfiserer spaet. Følg bruksanvisningen på produktet. Den brune smusskanten som ofte oppstår i vannlinjen etter rensing av rørsystemet, er lett å fjerne med SpaCare SpaClean Spray.

Merk! Husk at sirkulasjonspumpen (massasjepumpen) skal gå, mens luftinnblåsingen skal være slått av, når du tilsetter pleiemidler til spaet.

12.05.2023