0

Ønsker du et beige og delikat baderom?

Det er vanskelig å vite hvor man skal starte når man skal ha nytt bad. Mange valg skal tas når det gjelder stil og produkter, og det kan være vanskelig å se for seg hvordan sluttresultatet vil bli. Vikingbad leverer ALT til baderommet, også flis. Vårt konsept med komplette baderomspakker skal bidra til å gjøre denne prosessen betydelig enklere for deg.

 

Gi ditt baderom en varm og avslappende makeover med en palett av varm beige, gull detaljer, og varme beige flis. Skap et bad der ro og luksus møtes på en delikat måte, som i tillegg inviterer til både funksjonalitet og hygge. Vikingbads visjon er at det skal være enkelt å bygge bad. Vi leverer ALT tilbaderommet, også flis. Du er da sikret en gjennomført stil hvor alle produkter harmonerer.

MIE varm beige baderomsinnredning

Baderomsmøbelet i varm beige tilfører en varm og innbydende følelse til rommet. Gull detaljer i kraner, håndtak og andre detaljer, legger til en delikat eleganse uten å være for overveldende. De beige fliser på gulvet og veggen gir en naturlig og avslappende atmosfære, mens det runde speilet myker opp linjene og gir rommet et moderne preg.

Skap en egen sone for dusj og badekar

Den romslige dusjsonen, kombinert med et innbydende badekar, gir deg fleksibilitet til å velge mellom en rask dusj eller en avslappende stund i et varmt bad. For å bringe naturen inn i rommet, plasser olivengrønne planter strategisk for å gi en følelse av friskhet og ro. 

Sminkebord

For de som verdsetter en dedikert sminkeplass, kan et elegant sminkebord være prikken over i-en. Her kan du stelle deg i ro og fred mens de andre bruker servanten.

Dette gir deg muligheten til å ta vare på deg selv i et rolig og vakkert miljø. Hver detalj i dette baderommet er nøye utvalgt for å skape en harmonisk og personlig atmosfære. 

Ta deg tid til å nyte hvert øyeblikk i dette velutstyrte baderommet, hvor velvære blir en naturlig del av din daglige rutine.
 

Produkter som hører til stilen

Vikingbad har ALT til baderommet, og med produktene i listen under er du sikret en gjennomført stil og et bad som du kan nyte i mange år fremover.  Bestill gjennom din nærmeste rørlegger.