0

Skreddersydd bad for hele familien

Ved hjelp av Vikingbads komplette pakkeløsninger, fikk Karoline Jakobsen og familien et nytt og større bad. – Prosessen ble mye lettere enn vi først hadde trodd, sier hun.
 

Da Karoline Jakobsen og familien skulle pusse opp badet, hadde de klare tanker om hvordan det skulle se ut. Vikingbads komplette baderomspakker gjorde valgene enklere, da de kunne finne alt på ett og samme sted.

– Selv om vi valgte et komplett bad, hadde vi fritt spillerom under prosessen, slik at vi fikk det som vi ønsket. 

INTERIØRDESIGNER OG INFLUENSER

Karoline Jakobsen jobber som interiørdesigner i Kiil Slettvoll og er ambassadør for Vikingbad. Gjennom sin Instagramkonto @itskjakobsen, deler hun glimt fra hverdagen og inspirasjon fra sitt eget hjem

Karoline Jakobsen hadde familien på fem i bakhodet da hun skulle velge bad. Det viktigste var at det fungerte i hverdagen, med praktiske løsninger og god plass. Til slutt endte de opp med å mikse stilene Urban og Harmoni, slik at badet ble optimalt for familiens bruk.

Tilrettelagt for store og små

Karoline Jakobsen valgte å slå sammen husets to bad. Resultatet ble et mye større og romsligere bad på 10 m², som nå nytes alle av i familien – både små og store. Barna er mest fornøyd med badekaret, mens Karoline trekker frem den doble servanten.

I og med at familien bruker badet flittig, valgte de belysning i servantskapet, som gir en fin og lun atmosfære. Speilet Oda er ifølge Jakobsen det perfekte sminkespeilet – og forklarer hvorfor:

– Led-lyset rundt kan justeres både i styrke og varme, noe som gjør det unikt. Dette er produkter finner man kun hos Vikingbad og er et produkt vi virkelig anbefaler, sier Jakobsen.

 

JAKOBSENS STYLINGTIPS TIL BADEROMMET:

 

  • Ta utgangspunkt i resten av hjemmet og finn en rød tråd. Slik blir badet ditt i ett med resten av huset.
  • Man kommer langt med freshe håndklær og duftlys, håndsåper og håndkremer i samme serie. Dette gir et eksklusivt preg.
  • Om man har plass, er grønne plater svært dekorativt, og som også kan ta igjen andre farger på badet.

 

23.05.2023