0

MIE DEMI - Et slankt og elegant baderomsmøbel!

MIE DEMI er et vanlig MIE møbel, men kun med en skuff i høyde, og møbelet har akkurat samme kvalitet og funksjoner som MIE serien. MIE Demi skrog kommer i fra 60 til 200 cm. Her kan du velge mellom et stort antall fronter, sette samme flere skrog og velge mellom nedfelt servant eller bolleservant. Du kan også koble sammen MIE Demi med vanlig MIE skrog og bygge ditt helt unike baderomsmøbel.

BYGG DITT MIE MØBEL 

Når du skal velge baderomsmøbel er det flere aspekter du må tenke gjennom. Du må finne et møbel som passer den stilen du ønsker på badet, tenke på behovet for oppbevaring og ta hensyn til rommets størrelse. Vi har bygd opp MIE serien slik at du kan designe ditt eget baderomsmøbel til passet ditt behov og badets størrelse.

MIE DEMI - Smart løsning

Et eksempel på en kombinasjon av MIE og MIE DEMI skrog. Her har du uendelige muligheter til å sette sammen og bygge ditt unike baderomsmøbel. Ønsker du å sette sammen akkurat ditt eget baderomsmøbel, ta kontakt med kundesenter og vi hjelper deg med glede.


MIE DEMI med fingergrep og slett front

Som på den vanlige MIE serien kan du velge mellom et uttalige fronter og farger. MIE DEMI får du i følgende farger og fronttyper:

19.05.2023

MIE FINGERGREP FRONT

MIE SLETT FRONT

MIE STAV FRONT