DUSJDØRER DUSJKABINETT

Et stort utvalg dusjløsninger for å imøtekomme ditt behov og skape velvære på badet.


Finn den perfekte dusjløsningen som passer til dine preferanser og rommets begrensninger. Vi tilbyr et mangfold av alternativer, inkludert rette, laminerte eller leddede dører, glassvegger, dusjhjørner og dusjkabinetter. For å skape ditt eget personlige preg på baderommet, kan du velge mellom profiler og batteri i krom, sort matt eller gull, for å fremheve din stil og eleganse.
 


Våre dusjserier

_________

EMIL dusjdør/hjørne

En stilren og elegant dusjserie med dører og glasfelt med hengsler. Dette gir et svevende, minimalistisk og stilrent uttrykk. Kommer i krom, sort og gull utførelse og 8 mm herdet sikkerhetsglass.

LIAM dusjdør/hjørne

Vår meste solgte dusjløsning. Velg mellom rette-, laminerte- eller leddet dører og kombiner dette med en av våre faste glassfelt.  Kommer i sort og krom utførelse og kan svinges 180°.

MATS dusjdør/hjørne

God kvalitet til god pris. Dusjdører med krom profiler og justerbare profiler.

SOFIA dusjkabinett

Vår toppmodell og bestselgende dusjkabinett SOFIA blir enda bedre! Velg mellom sort eller hvit utførelse, hvite eller klare bakglass og støpemarmor og akrylbunn. 

KIEV dusjkabinett

Et prisgunstig dusjkabinett som kommer som kommer i rett modell og har integrert termostatbatteri. Kiev har hvite profiler og du kan velge mellom klare eller hvite bakglass