MIE Trend - gi badet ditt en touch av Middelhavet 

Trendekspert og Leder Salg Stine Veronica Ellingsen i VikingBad.Drømmer du om grønne olivenlunder eller terracottafargede landsbyer i solvarme Italia? Med VikingBads nye baderomsserie, MIE TREND, kan du få en fornemmelse av å være på sydligere breddegrader når du lukker deg inn på badet ditt. Frisk opp badet med baderomsmøbler i Terracotta eller Oliven, som er to av våre nye fargevalg i MIE trendkolleksjonen.

Vi ønsker oss varme og lune bad

Interiørtrendene fremover speiler det globale samfunnets megatrend innen miljø og bærekraft, og vi vil oppleve at naturen i større grad flytter inn på badet. Jordfargene blir flere, og de blir også mer «støvete». Ikke minst vil grønn være en sikker vinner! Også innen den røde delen av fargeskalaen ser vi en aldri så liten «boom» av nyanser, med nevnte terracotta og dyp burgunder som særlig dominerende.

"Selv om sorte detaljer vil fortsette å prege baderomstrendene i tiden fremover, beveger vi oss litt bort fra det blålige, kjølige grå og over til varme, lune toner som harmoniserer med naturen. "
- Stine Veronica Ellingsen, Trendekspert og Leder Salg hos VikingBad

Hva er MIE TREND?

Drømmer du om et stilfullt og trendy bad som står i stil til interiørmagasinenes forsider? Da bør du ta en titt på vår nyeste lansering: MIE TREND. Dette er en kolleksjon i Limited Edition, som er utviklet for å imøtegå de siste trendene innen bolig og interiør. Med et baderomsmøbel fra MIE TREND, vil du til enhver tid finne utvalgte farger og utførelser i et begrenset opplag. MIE TREND Terracotta og Oliven kommer med slette fronter og valgfrie håndtak. Frontene kan enkelt byttes ut om man på et senere tidspunkt skulle ønske seg en annen farge. Baderomsmøbelet er i størrelse fra 60 centimeter til 180 centimeter, og man kan også bestille høyskap.

 

Produkter som passer til stilen:

Varen er på lager.
Varen er bestilt fra leverandør og leveringsdato er bekreftet.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varen må bestilles fra leverandør.
Varen befinner seg på fjernlager.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varene bestilles fra vår leverandørs lager.
Ubekreftet - Ta kontakt med kundesenter for nærmere informasjon.