Servantskap stav MIE 120 dbl

120x46x57cm sort eik finer

Varenr: 115453
Alt. varenr: 7041476
Servantskap stav MIE 120 dbl 120x46x57cm sort eik finer Servantskap stav MIE 120 dbl 120x46x57cm sort eik finer

Et moderne servantskap med spilefront og svært god oppbevaringsplass

MIE serien er et baderomsmøbel med mange valgmuligheter. Serien kommer i forskjellige størrelser, farger og med forskjellige type håndtak. Dette gir deg muligheten til bygge ditt helt unike baderomsmøbel.

Det er solide skuffeskinner med selvlukkende funksjon og demping som sørger for at man kjenner kvaliteten. Funksjonelle løsninger som C-utsparring for 2 vannlåser og dermed muligheten til dobbel servant. Møblene er sammensatt av komponenter av høyeste kvalitet og har en enkel og smart montering.

MIE serien passer til vanlige standardservanter, glasservanter og benkeplater med bollevask, servanten bestiller du i tillegg. Husk at du også kan bestille LED belysning i skuff og/eller under servant. Du vil da få et eksklusivt preg på baderomsmøbelet.

MIE baderomsmøbel har et smart system, som gjør at du enkelt kan endre farge/utførelse på skuffefronter eller sidepanel - uten å bytte møbel. Ønsker du med tiden møbelet i en annen farge/utførelse, kan du bestille nye fronter og sidepanel, og enkelt bytte dem ut selv.

Pakken inneholder:

  • MIE skrog, sidepanel og fronter 
  • OBS: Servant, servantbatteri, pop up og evt håndtak følger ikke med og må bestilles utenom