Utendørs massasjebad VikingBad NORDLYS

230x230cm sterling silver/grå med lokk

Varenr: 113937
Alt. varenr: 6135099
Utendørs massasjebad VikingBad NORDLYS 230x230cm sterling silver/grå med lokk Utendørs massasjebad VikingBad NORDLYS 230x230cm sterling silver/grå med lokk Utendørs massasjebad VikingBad NORDLYS 230x230cm sterling silver/grå med lokk Utendørs massasjebad VikingBad NORDLYS 230x230cm sterling silver/grå med lokk Utendørs massasjebad VikingBad NORDLYS 230x230cm sterling silver/grå med lokk Utendørs massasjebad VikingBad NORDLYS 230x230cm sterling silver/grå med lokk Utendørs massasjebad VikingBad NORDLYS 230x230cm sterling silver/grå med lokk
130 792,00Netto innkjøpspris
163 490,00 Ordinær pris
Veil. inkl. mva.163 490,00

NORDLYS - et stilrent utendørs massasjebad utviklet i samarbeid med fysioterapeuter

Skallfarge: Sterling Silver
Kabinett: Grått
Inkludert stereo 
 
NORDLYS er utviklet i samarbeid med fysioterapeuter og gir deg fullmassasje av rygg, legger, lår og føtter i et moderne designet spa. Nordlys har 4 kapteinseter vendt mot hverandre i forskjellige høyder som gjør dette perfekt til det sosiale samværet.
Med et utgangspunkt i kroppens anatomi og vanlige utfordringer i norsk fysioterapi har vi håndplukket de beste komponentene og satt sammen til det vi mener er blant de beste og mest moderne massasjebadene på markedet. Massasjebadene er skreddersydd for optimal massasje i hvert sete og kombinasjonen av antall dyser sammen med ergonomi og plassering  er nøye gjennomført og testet for å gi deg best mulig massasje og fysisk opplevelse. Bruk av våre massasjebad kan derfor være et godt supplement til annen behandling for ergonomiske plager. Et kapteinsete er designet for å romme en person, og gir optimal komfort og hydroterapi. Målrettede dyser kan massere skuldre, nakke, rygg og legger basert på dyseinnstillinger i hvert enkelt kapteinsete. Et multi-sete er designet for flere funksjoner hvor man kan enten sitte på et høyere nivå for å kjøle seg ned og samtidig få massasje på bakside av legger, eller stå på kne og få massasje målrettet mot fremside lår. Nordlys har flere dyser og 2 pumper (med 2 trinns hastighet) som gir meget god massasjeeffekt. Det er også LED lys og vannfall som gir en flott opplevelse i de stille skumringstimene.   
 
Mål: 230 x 230 x 100 cm
Vekt/volum: Ca 446 kg / 1400 liter
Personer: 6-7 personer
 

SÅ ENKELT FÅR DU MASSASJEKAR HJEMME HOS DEG

1) Bestill utespaet hos din lokale rørlegger
2) I løpet av en uke eller to, leverer vi dit du ønsker med lift (Såfremt massasjekaret er på lager i Grimstad)
3) Massasjekaret må plasseres på jevn og trygg grunn som tåler en vekt på 500 kg pr m2.
4) Koble til strøm
6) Fyll opp med vann fra hageslangen
7) Gratis pleiemidler med veiledning følger med
8) Nyt et godt og varmt bad

Generell informasjon om leveranse av utespa fra VikingBad AS

Du blir kontaktet av VikingBad AS for å avtale leveringstidspunkt og -sted. Frakt til nærmeste Postnord terminal er inkludert i prisen, men til postnummer over 7120 vil det komme et ekstra frakttillegg. Dersom du ønsker levering på privatadresse, og stiller med kran eller egnet løfteutstyr, kan vi levere på privatadresser. Hvis ikke må massasjekaret hentes på nærmeste Postnord terminal.  For å sikre at leveransen er i henhold til avtale, må mottaker være til stede ved levering av varen. Mottaker må signere på forsendelsen og eventuelle avvik eller skader må merkes på fraktbrev ved signatur, og meldes til Vikingbad så fort som mulig.

Dersom det er ønskelig, eller nødvendig, med kraning til endelig lokasjon, må dette avtales direkte med lokal aktør på mottakers initiativ og kost. VikingBad kan stille med en oversikt over et utvalg fraktselskaper om det er ønskelig. Kran er ikke inkludert i fraktkostnadene som Vikingbad dekker.

 Mål: 230 x 230 x 100 cm
Vekt/volum: Ca 446 kg / 1400 liter
Personer: 6-7 personer
 

Massasjebad spesifikasjoner:

- 61 stk dyser rustfritt stål
- 2 pumper: 1 pumpe 2,5 HK (3,5 BHP) - 1 pumpe 3 HK (4 BHP)
- Varmeelement 3kw
- Sitteseter
- Undervannslys
- LED lys
- Vannfall
- 3-trinns vannmassasje
- Justerbare dyser
- Vikashield vedlikeholdsfritt kabinett
- Bunn i ABS-plast
- Fortifex HDPE skall med anti-skli
- Easy-Touch kontrollpanel med lys
- Digital temperaturvisning
- Automatisk/Programmerbar filtersyklus
- Standard/Økonomi oppvarmingsprogram  
- Frostbeskyttelse
- Auto timeout
- Sikkerhetsrist ved innsug
- Avløp
- Ozonator
- Reflectix® helisolering
- Filtersystem
- 50 sq. ft. filter
- Startsett med pleiemidler
 
Stereosystem - inkludert i prisen
Det er installert stereo med Bluetooth.
 
VikingBad Nordlys krever fast strømtilkobling, minimum 1-fas 230V/20A. Høyere kurs anbefales.