Servant vegghengt MIO 120 120x46x14cm solid surface hvit matt Servant vegghengt MIO 120 120x46x14cm solid surface hvit matt

Servant vegghengt MIO 120

120x46x14cm solid surface hvit matt

Varenr: 116547
NRF:6157182
13 990,00
Finn din lokale forhandler
BeskrivelseTilbehørSupport
Beskrivelse

MIO vegghengt servant 

Skap et unikt og luksuriøst baderom med vår eksklusive vegghengte servant i matt utførelse. Denne elegante servanten er designet for å bli montert på veggen og vil gi badet ditt et sofistikert preg.Vår servant er laget av Solid Surface, som ikke bare gir den et moderne utseende, men gjør den også enkel å rengjøre og vedlikeholde. Den gjennomfargede overflaten sikrer at selv om det skulle oppstå et hakk, kan det enkelt fjernes med sandpapir P600, slik at servanten alltid ser feilfri ut.

Med denne typen servant får du full frihet til å velge hvor du vil plassere servanten og servantkranen, slik at du kan skape ditt personlige uttrykk på badet. Velg mellom pop-up og elegant vannlås i krom, sort eller gull, da er du sikret at baderommet ditt vil få en gjennomført og personlig stil.

Ikke gå glipp av muligheten til å heve standarden på badet ditt med vår eksklusive vegghengte servant. Skap et bad som skiller seg ut og imponerer med stil og funksjonalitet.


· Materiale: Solid surface  
· Farge: hvit matt
- Hvit veggbrakett medfølger

Tilbehør
Support
Varen er på lager.
Varen er bestilt fra leverandør og leveringsdato er bekreftet.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varen må bestilles fra leverandør.
Varen befinner seg på fjernlager.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varene bestilles fra vår leverandørs lager.
Ubekreftet - Ta kontakt med kundesenter for nærmere informasjon.