MIE 80 Møbelpakke med håndtak

Mix & Match m/benkeplate og bolleservant

Varenr: 113788
MIE 80 Møbelpakke med håndtak Mix & Match m/benkeplate og bolleservant MIE 80 Møbelpakke med håndtak Mix & Match m/benkeplate og bolleservant

MIE 80 CM  Mix & Match

Trykk på TILPASS og bygg ditt eget baderomsmøbel

MIE er en moderne møbelserie med mange muligheter. Her kan du selv bygge ditt eget baderomsmøbel ved å velge farge/utførelse på baderomsinnredningen og hvilke type håndtak du ønsker. Når du har valgt servantskap og håndtak, kan du velge mellom flere typer benkeplater og bollevasker. Når du har valgt servant, kan du velge mellom flere typer og farger på blandebatteri og popup. Dette gir deg mulighet til å skape ditt eget preg på baderomsmøbelet.

VikingBad har et stort utvalg speil og speilskap. med og uten lys, med stikk og usb, med antidugg og dim to warm funksjon. Finn det speilet som passer ditt bad selv.

Det er i tillegg et stort utvalg tilbehør til MIE serien, her velger du selv om du ønsker LED belysning i skuffene og opplegg til stikkkontakt i skuff. 

MIE Fargekoder:
Hvit matt: NCS S0300-N
Hvit HG: NCS S0300-N
Mørk grå: NCS S7502-B
Lys eik: ref PVC fargeprøve
Sort eik: ref PVC fargeprøve
Sort matt: ref PVC fargeprøve

Servantskap har dype skuffer med sidevegger av glass, full uttrekk og svært god oppbevaringsplass. Solide skuffeskinner med selvlukkende funksjon og demping som sørger for at man kjenner kvaliteten. Funksjonelle løsninger som C-utsparring for vannlås, mulighet for stikkontakt i skuff. Møblene er sammensatt av komponenter av høyeste kvalitet med enkel og smart montering.Tilpass