MIE 80 Møbelpakke med fingergrep

Mix & Match m/benkeplate og bolleservant

Varenr: 113778
MIE 80 Møbelpakke med fingergrep Mix & Match m/benkeplate og bolleservant MIE 80 Møbelpakke med fingergrep Mix & Match m/benkeplate og bolleservant

MIE 80 CM  Mix & Match

Trykk på TILPASS og velg hvordan akkurat ditt baderomsmøbel skal se ut

MIE er en moderne møbelserie med mange muligheter. Her kan du selv bygge ditt eget unike baderomsmøbel ved å velge farge/utførelse på baderomsmøbelet. Ønsker du med tiden møbelet i en annen farge/utførelse, kan du bestille nye fronter og sidepanel, og enkelt bytte dette ut selv. Servantskap har dype skuffer med sidevegger av glass, full uttrekk og svært god oppbevaringsplass. Solide skuffeskinner med selvlukkende funksjon og demping som sørger for at man kjenner kvaliteten. Funksjonelle løsninger som C-utsparring for vannlås, mulighet for stikkontakt i skuff og fingergrep på skuffer. Møblene er sammensatt av komponenter av høyeste kvalitet med enkel og smart montering.

Når du har valgt servantskap, kan du velge mellom to typer benkeplater; Laminert eller HPL. Begge er motstandsdyktig mot vann og har lang levetid. Når du har valgt benkeplate kan du velge mellom tre forskjellige bollevasker i fargene hvit matt, hvit blank eller sort matt. Bolleservantene er av porselen og er i et tidløst og stilrent design.

VikingBad har flere typer blandebatteri i krom, sort matt og i gull utførelse. I tillegg har vi pop up og overløp i samme farger. Dette gir deg mulighet til å skape ditt eget preg på baderomsmøbelet.

VikingBad har et stort utvalg speil og speilskap. med og uten lys, med stikk og usb, med antidugg og dim to warm funksjon. Velg det speilet som passer ditt bad og dine behov.

Det er i tillegg et stort utvalg tilbehør til MIE serien, her velger du selv om du ønsker LED belysning under vask, eller i skuffene og opplegg til stikkontakt i skuff. 

 

MIE Fargekoder:
Hvit matt: NCS S0300-N
Hvit HG: NCS S0300-N
Mørk grå: NCS S7502-B
Lys eik: ref PVC fargeprøve
Sort eik: ref PVC fargeprøve
Sort matt: ref PVC fargeprøve

 


 Tilpass