Sideskap bølge MIE DEMI 60

60x46x29cm eik finer

Varenr: 116962
Alt. varenr: 7043024
Sideskap bølge MIE DEMI 60 60x46x29cm eik finer Sideskap bølge MIE DEMI 60 60x46x29cm eik finer

MIE Bølge - et eksklusivt sideskap med bølget overflate i eik finér

MIE Bølge er et unikt møbel skapt for å imponere. Den eksklusive bølget finér-overflaten i eik gir ikke bare et varig inntrykk av kvalitet, men er også et smykke på baderommet.

Det lille ekstra på badet.
Sideskapet kan brukes som sminkebord eller benk på baderommet. Sideskapet er ikke tilpasset til servanter, og benke/topplate må kjøpes som tillegg. MIE DEMI har en skuff i høyden, og har akkurat samme kvalitet og funksjoner som MIE serien. Du kan også koble sammen MIE Demi sideskap med vanlig MIE skrog og bygge ditt helt unike baderomsmøbel.

Med fokus på kvalitet
MIE-serien er bygd med fokus på kvalitet og er et baderomsmøbel som holder i mange år i et fuktig miljø. Velg blant ulike størrelser, fronter, farger og blandebatteri for å skape ditt helt unike baderomsmiljø. Det er solid utførelse og skuffeskinner med dempingsfunksjon. Monteringen er enkel og smart, sammensatt av komponenter av høyeste kvalitet for en varig løsning.

ET KLIKK UNNA EN NY LOOK.
MIE baderomsmøbel har et smartsystem, som gjør at du enkelt kan endre farge og utførelse på skuffefronter eller sidepanel - uten å bytte møbel. Ønsker du med tiden møbelet i en annen farge og/eller utførelse, kan du bestille nye fronter og sidepanel, og enkelt bytte dem ut selv.

Tekniske spesifikasjoner:

  • Bredde: 60cm
  • Dybde: 46cm
  • Høyde: 29cm
  • MIE Bølge i eik finér

Pakken inkluderer MIE DEMI skrog, sidepanel og fronter.

Pris er uten håndtak, prisen vil variere ettersom hvilket type håndtak du velger.

Vennligst merk at servant, pop-up og servantbatteri ikke er inkludert og må bestilles separat.



Tilpass