Servantskap bølge MIE 120dbl 4S

120x46x57cm sort eik finer

Varenr: 116891
Alt. varenr: 7042924
Servantskap bølge MIE 120dbl 4S 120x46x57cm sort eik finer

MIE Bølge - et eksklusivt servantskap med bølget overflate i sort eik finér

MIE Bølge er et unikt servantskap skapt for å imponere. Den eksklusive bølget finér-overflaten i sort eik gir ikke bare et varig inntrykk av kvalitet, men er også et smykke på baderommet.

Skap ditt eget baderomsmøbel Velg mellom en klassisk heldekkende servant eller en moderne benkeplate med bolleservant. Personliggjør din opplevelse ytterligere ved å velge mellom blandebatteri og pop-up i krom, sort eller gull. Du kan også legge til LED-belysning i skuffen eller legge en LED list under servanten for å skape den perfekte atmosfæren på ditt baderom.

Med fokus på kvalitet MIE-serien er bygd med fokus på kvalitet og er et baderomsmøbel som holder i mange år i et fuktig miljø. Velg blant ulike størrelser, fronter, farger og blandebatteri for å skape ditt helt unike baderomsmiljø. Det er solid utførelse og skuffeskinner med dempingsfunksjon. Monteringen er enkel og smart, sammensatt av komponenter av høyeste kvalitet for en varig løsning.

Fornyes enkelt ved å bytte fronter og sidepanel Det smarte systemet til MIE Baderomsmøbel gir deg muligheten til å endre farge eller utførelse på skuffefronter eller sidepanel uten å bytte ut hele møbelet. Ønsker du en forandring over tid, kan du enkelt bestille nye fronter og sidepanel for å fornye utseendet.

Tekniske spesifikasjoner:
  • Bredde: 120 cm
  • Dybde: 46cm
  • Høyde: 57cm
  • MIE bølge sort eik finer

Pakken inkluderer MIE skrog, sidepanel og fronter.

Pris er uten håndtak, prisen vil variere ettersom hvilket type håndtak du velger.

Vennligst merk at servant, pop-up og servantbatteri ikke er inkludert og må bestilles separat.Tilpass