0

Hva med et sofistikert baderom?

Det er mange som synes det er vanskelig å vite hvor man skal starte når man skal bygge nytt eller renovere baderommet. Mange valg skal tas når det gjelder utstyr, farger og flis og det kan være vanskelig å se helt for seg hvordan sluttresultatet vil bli. Vikingbad sitt konsept skal bidra til å gjøre denne prosessen betydelig enklere for deg ved å tilby flere konkrete stiler med komplette produktpakker som er satt sammen av trendeksperter og interiør-arkitekter.
 

Dette lekre badet med beige flis og sorte farger på produktene gir deg et gjennomført, lunt og varmt baderom. Her får du en sofistikert stil på baderommet som gir deg roen i en hektisk hverdag. 

SLIK FÅR DU STILEN!

STYLING TIPS: Baderoms styling prosessen kan inkludere elementer som belysning, fargevalg, tilbehør og møbler. En kombinasjon av naturlig og kunstig lys kan skape et varmt og avslappende miljø. Tilbehør som lysestake, dekorative såpe, håndklær, veggdekor eller planter kan hjelpe til å legge til en personlig touch og skape en harmonisk atmosfære. Under ser du alle produkter du trenger for å få den sofistikerte stilen på ditt baderom.

Bestill i dag gjennom din nærmeste rørlegger eller VVS butikk 

Se flere komplette baderom her

Bjørkefiken grønn plante

Lysestake fra H&M

Toftbo baderomsmatte fra IKEA

Meraki håndsåpe og håndkrem

Monstera grønn plante

Gladom brettbord IKEA