0

Ta naturen inn på badet

Det er vanskelig å vite hvor man skal starte når man skal ha nytt bad. Mange valg skal tas når det gjelder stil og produkter, og det kan være vanskelig å se for seg hvordan sluttresultatet vil bli. Vikingbad leverer ALT til baderommet, også flis. Vårt konsept med komplette baderomspakker skal bidra til å gjøre denne prosessen betydelig enklere for deg.

Hva med et baderom inspirert av de nordiske skoger?

Med de varme tretonene, mørke fliser på gulv og vegg, samt den grønne dusjsonen og delikate gulldetaljer skaper vi en atmosfære som inviterer deg til å omfavne naturens ro og harmoni. 

MIE STAV  - baderomsinnredning med spiler

Det elegante baderomsmøbelet har horisontale spiler i tre, her vist i Valnøtt. Du kan også få spiler i sort eik og eik. Utførelsen er i tre-finér, som sikrer at baderomsmøbelet kan stå i fuktig miljø over lang tid. Gull detaljer i kraner, håndtak og andre detaljer, legger til en delikat eleganse uten å være for overveldende. De mørke Ardesia flisene på gulvet og veggen, og de grønne Kyushi Verde flisene i dusjsonen gir en lun og avslappende atmosfære og tar deg inn i stemingen fra de nordiske skogene


Ta deg tid til å nyte hvert øyeblikk i dette velutstyrte baderommet, hvor velvære blir en naturlig del av din daglige rutine.
 

Produkter som hører til stilen

Vikingbad har ALT til baderommet, og med produktene i listen under er du sikret en gjennomført stil og et bad som du kan nyte i mange år fremover.  Bestill gjennom din nærmeste rørlegger.