0

Fikk det nordiske badet vi drømte om!

Astrid Marie Vie falt for den nordiske stilen fra Vikingbad da hun skulle pusse opp badet. Ulike soner, treverk og rene overflater gjør badet  unikt. Vikingbads pakkeløsninger gjorde hele  oppussingsprosessen lekende lett. Med Vikingbads komplette baderomspakker kan du rett og slett finne alt til baderommet på ett sted. De ulike produktpakkene er satt sammen av trendeksperter og interiørarkitekter, og ved hjelp av de komplette baderomspakkene og  tegneprogrammet til Vikingbad er det lekende lett å skape drømmebadet.

 

"Vi visste hva vi gikk til og det føltes enkelt og trygt, valget ble en enkel oppussing ved å legge nye fliser på de gamle. Vi laget også en ny dusjløsning, forteller Vie, som til slutt endte opp med badet Nordisk"

- Astrid Marie Vie

 

Ulike soner, treverk og rene overflater

Istedenfor tradisjonelle dusjdører, gikk familien for en spilevegg i eikefarge. Det gir en effekt i dobbelt forstand: Hun henter opp de samme fargene og materialene fra servantskapet, og tilfører nok et naturelement til rommet. I tillegg deles rommet inn i ulike soner. Vi hadde brukt Vikingbad på hytta tidligere. Da fant vi fine produkter til gunstige priser. Da vi skulle pusse opp hovedbadet hjemme, var valget enkelt, sier Astrid Marie Vie.

SLIK FÅR DU STILEN!

STYLING TIPS: Baderoms styling prosessen kan inkludere elementer som belysning, fargevalg, tilbehør og møbler. En kombinasjon av naturlig og kunstig lys kan skape et varmt og avslappende miljø. Tilbehør som lysestake, dekorative såpe, håndklær, veggdekor eller planter kan hjelpe til å legge til en personlig touch og skape en harmonisk atmosfære. Under ser du alle produkter du trenger for å få den Nordisk stilen på ditt baderom.

NORDISK by Astrid

Bestill i dag gjennom din nærmeste rørlegger eller VVS butikk 

Se flere komplette baderom her

Produkter som passer til stilen:

Passage stol fra Rum21

Posevase fra Rosenthal

DIY tørket blomster

Innbygde hylle

Eik spiler på vegg

______________

La deg inspirere...