Baderomsmøbler

Når kvalitet og eleganse møtes


Vi forstår viktigheten av å velge et møbel som passer din personlige stil, tilfredsstiller dine oppbevaringsbehov og passer til størrelsen på badet. Bygg ditt eget baderomsmøbel, etter dine behov og badets størrelse. Velg blant ulike innredninger, servanter og benkeplater for å skape den ideelle kombinasjonen for deg. 
 


Våre møbelserier

_________

MIE FINGERGREP

Vår mest solgte møbelserie kommer i uttalige farger og størrelser. Det integrerte håndtaket gir ikke bare et rent og sømløst uttrykk, men også praktisk brukervennlighet.

MIE SLETT

MIE Slett er et baderomsmøbel med glatte fronter, som gir deg muligheten til å legge til ditt personlige preg ved å velge forskjellige typer håndtak. Dette gir deg frihet til å skape et unikt utseende som passer din stil og preferanser. Kommer i et bredt utvalg av farger og størrelser, slik at du kan finne den perfekte matchen for ditt baderom.

MIE STAV

Spiler er in både ute og inne. Fronten domineres av horisontale staver, eller spiler om du vil, i tre og tar naturen inn på baderommet.Velg mellom sort eik, valnøtt eller eikfiner fronter.

MIE BØLGE

MIE Bølge er et unikt servantskap skapt for å imponere. Den eksklusive bølget finér-overflaten i sort eik gir ikke bare et varig inntrykk av kvalitet, men er også et smykke på baderommet.

MIE TREND

Drømmer du om et stilfullt og trendy bad som står i stil til interiørmagasinenes forsider? Dette er en kolleksjon i Limited Edition, som er utviklet for å imøtekomme de siste trendene innen bolig og interiør. MIE TREND vil til enhver tid ha tidsriktige, utvalgte farger og utførelser i et begrenset opplag

MIE RAMME

Med rammefront får du et tradisjonelt og klassisk utrykk på baderommet

MIE DEMI

Med sitt stilrene og slanke design er MIE Demi den perfekte løsningen for de som ønsker et moderne og sofistikert utseende på badet. Selv om MIE Demi kun har en skuff i høyden, har dette møbelet likevel samme høye kvalitet og funksjoner som resten av MIE-serien.