Varen er på lager.
Varen er bestilt fra leverandør og leveringsdato er bekreftet.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varen må bestilles fra leverandør.
Varen befinner seg på fjernlager.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varene bestilles fra vår leverandørs lager.
Ubekreftet - Ta kontakt med kundesenter for nærmere informasjon.

Trenger badet ditt et løft?

Hvor mange ganger har du kranglet om plassen foran speilet på badet om morgenen og tenkt at et nytt bad er løsningen på morgengruffen? En stor forbedring trenger heller ikke å koste skjorta.

 

Gjør badet ditt trygt for barna

Laminerte glassdører gir ekstra trygghet på badet. De laminerte dørene fra VikingBad er 2x3mm herdet glass som er limt sammen. Det betyr at dersom glasset skulle knuse eller sprekke, så vil det henge fast i limet og ikke skade mennesker.

 


Det er ikke størrelsen som teller
Du trenger ikke å slå ut vegger eller gjøre de store forandringene for å få en merkbar forskjell på badet ditt. Selv et lite bad kan romme mye – om du bare gjør det praktisk. Valg av hyller, oppbevaring, farger, materiale og innredning bør du tenke nøye gjennom før du bestemmer deg. Det er ikke antall kvadratmetere som gir deg velværefølelsen. Det er hva du gjør ut av dem. Når du har få kvadratmetere å boltre deg på, bør du for eksempel velge dusj fremfor badekar. Men elsker du lange, varme bad, kan du selvsagt gå for en kombiløsning, med dusj i kar. Velg da en badekarsvegg, slik at du unngår masse vannsøl på gulvet. Uansett dusj eller dusj i kar, bør du velge glassløsninger som er gjennomsiktige for å få en større romfølelse på et lite bad.

 

VikingBad Kvadrat badekar gir deg mange muligheter. Velg en ferdig pakkeløsning med endepaneler, badekarsvegg og Rainshower, eller bygg inne som vist på Superoppusserne.

 

Bruk veggen 
Mange tenker kun gulvplass når de planlegger innredningen. Men husk at du også kan utnytte kvadratmeterne maksimalt om du frigjør noe av gulvarealet. VikingBad har flere stilrene smale baderomsmøbler og smarte dusjløsninger som tar lite plass og gir et ryddig uttrykk på badet. Leddet dusjdører kan foldes sammen når de ikke er i bruk, og gir optimal plassutnyttelse.

 

Et leddet dusjhjørne er smart på mindre bad. Da kan du folde sammen dørene når dusjen ikke er i bruk. Dette gir deg ekstra plass. Et speilskap gir deg også ekstra oppbevaringsplass.

 

Trygg drømmedusj
Badet er det stedet hvor vi både starter og avslutter dagen. Hvorfor ikke investere litt ekstra i velværefølelsen når du velger dusjhode? En dusj med VikingBad Rainshower Frøya tar deg med inn i et temperert tropisk fossefall. Har du små barn i huset, bør du sikre dusjen med et blandebatteri med Cool Touch-system. Det sikrer at man ikke kan brenne seg ved å ta på blandebatteriet.

 

Alt har sin plass 
Når du først er i gang med planlegging av bad, bør du også tenke på hvordan du holder det mest mulig ryddig der. Japansk ryddefilosofi sier at alt som ikke har en fast plass, blir til rot.  Ligger hårstrikk, kremer og sminke i en haug på hylla, kan et speilskap være en god løsning. Har du for små hyller, eller for upraktisk innredning, har det lett for å flyte over. Alt handler om smart oppbevaring. Å ha et ryddig bad handler like mye om å forebygge som å rydde. 

 

Pass på at du velger innredning med god nok dybde i skuffer og skap. MIE baderomsmøbler fra VikingBad gir best mulig plass. For deg med lite bad, er den gledelige faktum at jo mindre plass, dess mindre plass til rot og skitt er det også. 

 

Hvor er du om fem år?
Planlegg for de neste fem årene når du skal lage nytt bad eller pusse opp det gamle. Er barna tenåringer og krever mer privatliv på badet? Har du småbarn som trenger et trygt bad, med god gulvplass? Er du eldre med dårlig helse og trenger lett tilgang på bad? Tenk gjennom disse tingene før du setter i gang med baderomsprosjektet, og kontakt gjerne din lokale rørlegger om råd.

Slik holder du badet ryddig

 

Ser det ut som lynet har slått ned på baderomsbenken din? 
Slapp av, du trenger ikke å forandre personlighet for å få et delikat 
og ryddig bad. Alt handler om smart oppbevaring.

 

 

Ligger hårstrikk, kremer og sminke i et sammensurium på hylla? Å ha et ryddig bad handler også mye om å forebygge. Om å redusere mengden jobb du produserer for deg selv. Ikke så vanskelig å tenke seg. Men har du for små hyller, eller for upraktisk innredning, har det lett for å flyte over. 

 

Alt har sin plass. Jeg hører ordene til min mor ennå. Da hun stakk hodet inn på rommet til sin tenåringsdatter for altfor mange år siden. Men badet ble aldri rotete der i huset. Jeg skjønner det nå. Hun hadde nok skap og skuffer til alt. Det er viktig å ha god plass og nok dybde i skuffer skap så du får plass til alt. En skuffedeler kan også være smart, for å holde orden i sakene dine.

 

 

Riktig og godt lys, som gjerne er integrert i speilene, er også med på å skape en lys og trivelig atmosfære på badet. Visste du at vi hvert år tilbringer 1000 timer på badet? Det første inntrykket du får av deg selv når du står opp om morgenen er i speilet på badet. Og det siste blikk på deg selv før du legger deg, er i samme speil. En riktig belysning kan gjøre en stor forskjell. Et speilskap gir deg i tillegg ekstra verdifull oppbevaringsplass. En minimalistiske stil gir et rent og ryddig uttrykk på badet. Glatte overflater er også lettere å holde rent. Så du kan konsentrere deg om deg selv på badet.