Varen er på lager.
Varen er bestilt fra leverandør og leveringsdato er bekreftet.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varen må bestilles fra leverandør.
Varen befinner seg på fjernlager.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varene bestilles fra vår leverandørs lager.
Ubekreftet - Ta kontakt med kundesenter for nærmere informasjon.

Slik holder du badet ryddig

 

Ser det ut som lynet har slått ned på baderomsbenken din? 
Slapp av, du trenger ikke å forandre personlighet for å få et delikat 
og ryddig bad. Alt handler om smart oppbevaring.

 

 

Ligger hårstrikk, kremer og sminke i et sammensurium på hylla? Å ha et ryddig bad handler også mye om å forebygge. Om å redusere mengden jobb du produserer for deg selv. Ikke så vanskelig å tenke seg. Men har du for små hyller, eller for upraktisk innredning, har det lett for å flyte over. 

 

Alt har sin plass. Jeg hører ordene til min mor ennå. Da hun stakk hodet inn på rommet til sin tenåringsdatter for altfor mange år siden. Men badet ble aldri rotete der i huset. Jeg skjønner det nå. Hun hadde nok skap og skuffer til alt. Det er viktig å ha god plass og nok dybde i skuffer skap så du får plass til alt. En skuffedeler kan også være smart, for å holde orden i sakene dine.

 

 

Riktig og godt lys, som gjerne er integrert i speilene, er også med på å skape en lys og trivelig atmosfære på badet. Visste du at vi hvert år tilbringer 1000 timer på badet? Det første inntrykket du får av deg selv når du står opp om morgenen er i speilet på badet. Og det siste blikk på deg selv før du legger deg, er i samme speil. En riktig belysning kan gjøre en stor forskjell. Et speilskap gir deg i tillegg ekstra verdifull oppbevaringsplass. En minimalistiske stil gir et rent og ryddig uttrykk på badet. Glatte overflater er også lettere å holde rent. Så du kan konsentrere deg om deg selv på badet.