Morild og Nordlys - et stilrent og moderne utendørs massasjebad utviklet i samarbeid med fysioterapeuter
 

Ved utvikling av VikingBad sine nyeste modeller, NORDLYS & MORILD har vi fått god hjelp av Trond Solvang ved Tverrfaglig Helse i Kristiansand. Trond har over 20 års erfaring med fysioterapi i privat praksis og er i tillegg fysioterapeuten til håndballaget Vipers fra Kristiansand.

«Sammen har vi sørget for god ergonomi hvor dyse plasseringene gir en skikkelig breddemassasje og at de viktigste presspunktene treffer de mest vanlige problemområdene i rygg, lår og føtter»

 

NORDLYS og MORILD er utviklet for å gi deg fullmassasje av rygg, legger, lår og føtter i et moderne designet spa. Med et utgangspunkt i kroppens anatomi og vanlige utfordringer i norsk fysioterapi har vi håndplukket de beste komponentene og satt sammen til det vi mener er blant de beste og mest moderne massasjebadene på markedet. Massasjebadene er skreddersydd for optimal massasje i hvert sete og kombinasjonen av antall dyser sammen med ergonomi og plassering  er nøye gjennomført og testet for å gi deg best mulig massasje og fysisk opplevelse. Bruk av våre massasjebad kan derfor være et godt supplement til annen behandling for ergonomiske plager.
 

TRYGGHET & KVALITET 

VikingBad holder til i sørlandsbyen Grimstad og har i snart 20 år levert utendørs massasjebad til det norske markedet og er en av de største leverandørene i Norge. Med et landsdekkende serviceapparat og komplett delelager tilbyr vi rask levering og god oppfølging. Vi tilbyr en totalpakke hvor service står i fokus sammen med trygghet, kvalitet og funksjonalitet til en kundevennlig pris. Det er sluttsummen på leveransen som teller, og vi skal sørge for at den alltid er prisgunstig for alle når man velger produkter fra VikingBad.

Vi har et stort utvalg massasjekar i flere prisklasser med fantastiske massasjefunksjoner, god vanndybde og alle er produsert for vårt nordiske klima. Alle utendørsbassasjekar har med gratis startsett med pleiemidler og fri frakt* (*Gjelder frakt til forhandler eller leveringsadresse.3% fraktsonetillegg fra postnummer 7120 og nordover.)

 

Varen er på lager.
Varen er bestilt fra leverandør og leveringsdato er bekreftet.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varen må bestilles fra leverandør.
Varen befinner seg på fjernlager.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varene bestilles fra vår leverandørs lager.
Ubekreftet - Ta kontakt med kundesenter for nærmere informasjon.