Slik skaper du sydenstemning i egen hage

Det blir Norgesferie på de fleste av oss i år og siden vi ikke kan reise til sydlige strøk, hva med å skape sydenstemning hjemme?  Det er mange grep man kan gjøre for å få både sydenfølelse og god feriestemning for store og små hjemme i egen hage. 

Få ditt eget utespa – nyt et varmt bad året rundt 

Det mange av oss setter ekstra pris på ved å være i sydlige strøk er å nyte et varmt og langt bad. Ikke bare er det deilig med et varmt bad, men det gir også svært mange helsegevinster. Et utendørs massasjekar gir gode badeopplevelser for store og små og kan brukes hele året. Det er et sted for å slappe av alene i behagelig, varmt og brusende vann, men det er også et sted for hyggelige stunder med venner og familie. VikingBad utendørs massasjebad har vannmassasje og ergonomiske seter i en klasse helt for seg selv. Vannterapi reduserer stress, lindrer leddsmerter og forbedrer søvnen.

Uteområde og planter

Del uteområdet ditt opp i soner. Bruk gjerne en plass som er i solen og gjerne i le for vinden. Sett opp store planter og blomster i forskjellige høyder. Bruk palmer og balkongtrær som gir le for vinden og skjuler innsyn.

Lys, duft, musikk og varme

Heng opp lyslenker, tenn lykter og duftlys og spill musikk som gjør deg glad. Hvis du i tillegg investerer i en god varmelampe kan dere sitte ute til de sene nattetimer. Da er du sikret en lun og magisk stemning på sene sommerkvelder. 

Utedusj

Ønsker du en skikkelig velværehage så setter du også inn en utedusj. Dette kan være en oppfriskning på varme sommerdager, men også veldig kjekt å bruke da vi anbefaler alltid en dusj før man tar i bruk utespaet.

Lag forfriskninger

Sommeren er tiden for fersk og spennende frukt og friske drikker. Kjøp inn ananas, jordbær og andre tropiske frukter og lag tropiske opplevelser for deg og dine besøkende.

 

 

Populære produkter
Varen er på lager.
Varen er bestilt fra leverandør og leveringsdato er bekreftet.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varen må bestilles fra leverandør.
Varen befinner seg på fjernlager.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varene bestilles fra vår leverandørs lager.
Ubekreftet - Ta kontakt med kundesenter for nærmere informasjon.