Utespa: Familiekos hele året 

Folk flest forbinder utespa med restitusjon og velvære. At det også er en flott mulighet for familien til å hygge seg sammen, tenker man kanskje mindre over. Spør du Marit Folland på Averøya, er det et undervurdert aspekt. For henne betyr nemlig boblebadet først og fremst familiekos, men det har også utvidet bruken av terrassen og gitt fine naturopplevelser gjennom alle årstidene.

 

Valg av massasjebad 

Da Marit bestemte seg for utendørs massasjebad, hadde hun to krav. Karet skulle ikke hindre utsikten inne fra huset. Og det skulle være enkelt å ta seg et bad. Derfor falt valget på Viking II, et rundt massasjebad med plass til fire, fem personer – og helt perfekt for familien på tre. Karet, som rommer 950 liter, har vedlikeholdsfritt kabinett og brukervennlig kontrollpanel. Marit mener dette er et kar «alle» kan både starte og bruke. Det har kun sitteplasser, men hva gjør vel det når poenget likevel er å bare sitte i ro, nyte utsikten og ha det fint sammen? 

 

Plassering

Og når en er så heldig at en kan speide utover hav, holmer og skjær fra boligen sin slik Marit har kunne gjøre i mange år, er det er lett å forstå ønsket hennes om at karet ikke skulle stå i veien for noe. Derfor ble karet senket ned i terrassegulvet. På den måten kunne utsikten nytes uhindret både fra huset og fra karet. Plassering er for øvrig en viktig faktor, uansett om man har utsikt eller ei. Det bør være kort vei fra boligen og ut til karet, og aller helst bør man kunne gå tørrskodd. Da blir det lettere å ta seg et bad, uansett årstid. Les: Slik bygger du inn massasjekaret ditt i terrassen Les også: Dette bør du tenke på ved kjøp av utendørs massasjebad

Et varmt bad - året rundt

Hos familien Folland har massasjebadet vært flittig brukt hele året, men aller mest om vinteren. Å kunne senke seg ned i varmt, boblende vann på kalde, hutrete dager, gir hverdagsluksus, naturopplevelser og familiekos på én gang. For det er stort sett den lille familien som har brukt karet så langt. Det har blitt et avslappende sted for å være sammen, og for å være seg selv.

Enkelt vedlikehold – og god service?

Når det gjelder vedlikehold av utespaet har det vært minimalt med jobb. Vannkvaliteten må kontrolleres med jevne mellomrom, og før hvert bad bør du sjekke ph-verdi og tilføre klortabletter. Ellers er det bare å følge instruksjonene med tanke på rengjøring og lignende - og spørre hvis du lurer på noe. Selv har de ikke hatt noe problem med boblekaret, men det har dukket opp noen spørsmål innimellom, som for eksempel hva en skal gjøre med kalk i vannet, eller hvordan en kan tappe ut vannet enklest mulig . Les vedlikeholdstips utendørs massasjekar
Da har kundesenteret vårt - og dette er Marits ord – «vært eksepsjonelt flinke til å følge opp». Det synes vi i Vikingbad selvfølgelig er veldig hyggelig å høre. At folk opplever at vi yter god service, er viktig for oss. Ikke bare når de skal kjøpe et massasjebad, men like mye i etterkant.

 

Marit Follands tips til deg som vurderer å kjøpe utendørs massasjebad

Vi spurte henne også om hun har noen tips til andre som vurderer å skaffe seg et utespa. Her er hennes viktigste råd:
1.    Tenk nøye over hvor massasjebadet skal stå
2.    Velg et kar som er enkelt å bruke og holde rent, og som krever minimalt vedlikehold
3.    Kjøp av en leverandør som responderer kjapt på henvendelser, og som raskt kan stille med dyktige serviceteknikere og fagfolk ved behov

Vil du ha litt inspirasjon?

Det er ingen hemmelighet at Marit Folland har vært en god ambassadør for VikingBad siden hun og familien tok i bruk sitt Viking II utespa. Hun er over snittet opptatt av interiør og er ivrig på Instagram hvor hun deler mange bilder til inspirasjon.  Ønsker du tips og ideer til din egen uteplass og spa, har vi samlet en rekke bilder på våre egne inspirasjonssider også. Og skulle du ha lyst til å kikke nærmere på Viking II, eller noen av de andre massasjebadene våre, finner du dem her  eller i vår katalog.

 

Se VikingBad på Instagram
Se Marit Folland på Instragram

 

Varen er på lager.
Varen er bestilt fra leverandør og leveringsdato er bekreftet.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varen må bestilles fra leverandør.
Varen befinner seg på fjernlager.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varene bestilles fra vår leverandørs lager.
Ubekreftet - Ta kontakt med kundesenter for nærmere informasjon.