VikingBad PROFF skreddersyr tilvalgskatalog for ditt byggeprosjekt:

Tilvalgskonseptet har uten tvil bidratt til økt lønnsomhet i store prosjekter!

Rørleggerbedriften Rasjonell VVS AS har etablert seg på rekordtid etter oppstarten i 2019. Tuftet på trygghet, struktur, forståelsen for hva som kreves for å starte en bedrift og god faglig oppfølging, kan bedriften vise til grønne tall fra start. – VikingBad Proff har uten tvil bidratt til økt lønnsomhet, forteller prosjektleder og medgründer, Ole Martin Ekholdt.


Prosjektleder og medgründer i Rasjonell VVS AS, Ole Martin Ekholdt, anslår at bedriften jobber 70% for proffmarkedet og 30% for privatmarkedet. Ekholdt startet Rasjonell VVS AS sammen med medgründerne Cato Andresen og Kenneth Ekholdt som sammen former bedriftens eiere.

- Med trygghet, gode rammer og tillitsgivende kunder, har vi hatt gode oppstarts år takket være lojaliteten til de faste kundene.

Med lang erfaring fra VVS-bransjen, legger ikke Ekholdt skjul på at markedet er i endring.
 

"– Som entreprenør i dagens marked blir vi nødt til å strekke oss lengre enn før. Når eneboligene kjøpes av sluttkunden for 10-15 millioner, må vi kunne levere på arbeidet, interiørutvalget og kvalitet. I tillegg forventer både utbygger og sluttkunde en smidig leveranse, tilvalgsprosess og fremdrift i prosjektet. "

Viktig med lojalitet ovenfor rørleggerbransjen

– VikingBad skilte seg tidlig ut med sin lojalitet ovenfor rørleggerbransjen. Jeg merket raskt at vi klarte å selge inn et rimeligere produkt som fortsatt holdt høy kvalitet, og vi kunne dermed gi sluttbrukerne en fornuftig pris tilsvarende den de leser om hos de store varehusleverandørene, forklarer Ekholdt.

Tilvalgskatalogene, som Rasjonell VVS skreddersyr sammen med VikingBad Proff, bruker Ekholdt spesielt til større prosjekter innen utbygging av boligområder. Etter at Rasjonell VVS og VikingBad blir enige om innholdet og prisene i katalogen, ferdigstiller VikingBad denne med layout, branding og priser.

– Utbyggeren kan bruke tilvalgsheftene våre i salgstrinnene, slik at sluttkunden allerede da ser hva som er «standard løsning» for baderommene, og hva som er tilvalgene, forklarer Ekholdt.

Dermed slipper salgsleder hos utbygger å bruke mye tid på å forklare denne biten. Sluttkunden får også mulighet til å tenke seg godt om før de eventuelt legger inn en bestilling for oppgradering. Sluttkunden har fortsatt mulighet til å velge blant øvrige produkter fra VikingBad, utover det som er satt i tilvalgsheftet, om de har andre ønsker. Dette er enkelt hos VikingBad, og kundene blir raskt kjent med hjemmesiden. 

– Da er det også kortere vei til mersalg for vår del som rørlegger, siden kunden er godt forberedt, legger Ekholdt til.
 

Sparer inn masse tid i prosjektene

Ifølge Ekholdt er måten de samarbeider med VikingBad Proff på vanvittig tidsbesparende, logistikken forenkles fra start til finish.

– Hele bestillingen kan komme samme dag, gjerne individuelt pakket per enhet på én pall. Da unngår vi forsinkelser, og ikke minst er bestillingen enkel å følge opp i etterkant hvis det skulle være noen reklamasjoner.

Ekholdt bedyrer at det aldri er kø på linja hos VikingBad, og at kundeservice alltid stiller opp.

Har VikingBad PROFF bidratt til å øke lønnsomheten deres?

– Så absolutt, det er ikke noe å lure på en gang! Med de skreddersydde tilvalgsheftene får kunden ro og mak til å gjøre valg de virkelig ønsker seg, samtidig som de har full oversikt over hvordan det påvirker prisen. VikingBad legger seg uansett på et prispunkt som markedet til enhver tid tåler, slik at sluttkunden aldri får sjokk når de ønsker å oppgradere fra standardbadet. «Det var ikke verre, nei!» er ofte tilbakemeldingene vi får, avslutter Ekholdt.
 

Varen er på lager.
Varen er bestilt fra leverandør og leveringsdato er bekreftet.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varen må bestilles fra leverandør.
Varen befinner seg på fjernlager.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varene bestilles fra vår leverandørs lager.
Ubekreftet - Ta kontakt med kundesenter for nærmere informasjon.