Nå blir badet endelig ferdig!

Alexander Høgbakken fra Ramsfjorden i Oppland er den heldige vinner av januarkampanjen til VikingBad.


Det var en stor overraskelse da jeg ble ringt opp av VikingBad. Det var fantastisk fint, siden vi har vært i en vanskelig situasjon uten bad i to måneder nå, sier trebarnspappa, Alexander Høgbakken på telefon fra jobb.

 

Datteren ordnet opp

Han er i lange perioder på jobb, og når han er hjemme har han tre barn han ønsker å tilbringe tid med. Derfor har badet stått halvveis oppusset i lang tid nå. Såpass lang tid at datteren på 15 år, Emma Hjelle Høgbakken, tok skjeen i egen hånd og skrev til VikingBad da de utlyste en konkurranse hvor premien var baderomsprodukter til 50.000 kroner.

 

Grunnlaget for konkurransen var å bidra til å skape en bedre hverdag for noen som fortjener det. Derfor oppfordret VikingBad andre til å nominere en venn, slektning eller noen de kjente som trengte et nytt bad.

 

"Jeg vil gjerne nominere pappa fordi han har alltid stilt opp for meg i tykt og tynt, så nå vil jeg gjerne gjøre noe for han"

 

”Jeg vil gjerne nominere pappa fordi han har alltid stilt opp for meg i tykt og tynt, så nå vil jeg gjerne gjøre noe for han. Han har lenge vært helt uten bad, og i for seg halvferdig hus. Det er mye for han siden han er alene med tre barn. Han må stille opp for oss, kjøre oss på treninger, på skolen og han får lite tid til å kunne jobbe på badet og resten av huset når han har oss. Når han ikke har oss, er han på jobb og hjelper andre mennesker. Selv synes jeg det rett og slett er slitsomt å være hos pappa fordi vi ikke har muligheten til å dusje eller vaske hendene andre steder enn på kjøkkenet, så jeg velger heller å være hos mamma når vi egentlig er hos han. Jeg vil ikke at det skal være sånn, og jeg håper og ønsker så inderlig at dere kunne hjulpet pappa med å få ferdig badet! Mvh en datter som ønsker å hjelpe pappaen sin, Emma Hjelle Høgbakken”.

 

Liker produktene

Det har plaget oss som familie å være uten bad. Men nå kan datteren min snart komme tilbake igjen og bo her når badet blir ferdig, sier den heldige vinneren.

 

Han har allerede vært på Alnabru og kikket på dusj, badekar, servant og skap, og har fått hjelp av broren sin til å rive vegger for å bygge badet opp igjen fra grunnen. Jeg var ikke kjent med VikingBads produkter før, men de virker veldig bra. Nå er planen å få ferdig badet så fort som mulig, sier han og gleder seg til å kunne presentere et flunkende nytt bad til tenåringsdatteren og de to andre barna.

 

 

Tekst: Birte Runde
 

Varen er på lager.
Varen er bestilt fra leverandør og leveringsdato er bekreftet.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varen må bestilles fra leverandør.
Varen befinner seg på fjernlager.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varene bestilles fra vår leverandørs lager.
Ubekreftet - Ta kontakt med kundesenter for nærmere informasjon.