Våre tanker går til Ukraina

04. mars 2022

En av VikingBads viktigste verdier er å vise omsorg og vi har i flere år hatt et samarbeid med Kirkens Nødhjelp. Vårt formål med støtten er å hjelpe mennesker i vanskelige situasjoner til et bedre liv, livssituasjon og fremtidsutsikter. Med den siste tidens utvikling i Ukraina ønsker vi å vise vår omsorg for det ukrainske folk. 

For å støtte de uskyldige menneskene som er rammet av krigen og satt i en helt ekstrem situasjon gir VikingBad kr. 500 000 til Kirkens Nødhjelp. Kirkens Nødhjelp har i samarbeid med Hungarian Interchurc etablert flyktningmottak på grensen til Ukraina. Flyktningene som strømmer på i tusentall har lite eller ingenting å klare seg med i vinterkulden. Mottaket sørger for telt og mobile toaletter, og flyktningene får mat og vann, ulltepper og essensielle hygieneartikler, med mer. I tillegg til den konkrete hjelpen ved mottaket, får flyktningene også informasjon om hvordan de kan få midlertidig innkvartering i Ungarn.

 

"Det er totalt hjerteskjærende å se på at uskyldige barn og voksne lider enorme traumer og tap som følge av denne krigen. Som pappa til 2 barn selv, kan jeg ikke lenger sitte å se på dette og vi alle må bidra der vi kan" 

Stein Viggo Karlsen, Adm. Dir.  VikingBad.

 

Vi i VikingBad oppfordrer alle våre samarbeidspartnere og kunder til å bidra i krisen som berører oss alle. 

Det kan du gjøre ved å støtte Kirkens nødhjelp her     

Foto: Hungarian Interchurch Aid/ACT/Kirkens Nødhjelp     

Varen er på lager.
Varen er bestilt fra leverandør og leveringsdato er bekreftet.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varen må bestilles fra leverandør.
Varen befinner seg på fjernlager.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varene bestilles fra vår leverandørs lager.
Ubekreftet - Ta kontakt med kundesenter for nærmere informasjon.