Servantskap trend MIE 90

90x46x57cm terracotta lakk

Varenr: 115441
Alt. varenr: 7041466
Servantskap trend MIE 90 90x46x57cm terracotta lakk Servantskap trend MIE 90 90x46x57cm terracotta lakk

Et moderne servantskap med svært god oppbevaringsplass og valgfritt håndtak

Hva er MIE TREND?
Drømmer du om et stilfullt og trendy bad som står i stil til interiørmagasinenes forsider? Da bør du ta en titt på vår nyeste lansering: MIE TREND. Dette er en kolleksjon i Limited Edition, som er utviklet for å imøtegå de siste trendene innen bolig og interiør. Med et baderomsmøbel fra MIE TREND, vil du til enhver tid finne utvalgte farger og utførelser i et begrenset opplag.

MIE TREND Terracotta kommer med slette fronter og valgfrie håndtak. Frontene kan enkelt byttes ut om man på et senere tidspunkt skulle ønske seg en annen farge.  Baderomsmøbelet er i størrelse fra 60 centimeter til 180 centimeter, og man kan også bestille høyskap.

Pris er uten håndtak, prisen vil variere ettersom hvilket type håndtak du velger.
   

MIE serien er et baderomsmøbel med mange valgmuligheter. Serien kommer i forskjellige størrelser, farger og med forskjellige type håndtak. Dette gir deg muligheten til bygge ditt helt unike baderomsmøbel.

Det er solide skuffeskinner med selvlukkende funksjon og demping som sørger for at man kjenner kvaliteten. Funksjonelle løsninger som C-utsparring for vannlås og mulighet for stikkontakt i skuff. Møblene er sammensatt av komponenter av høyeste kvalitet og har en enkel og smart montering.

MIE serien passer til vanlige standardservanter, glasservanter og benkeplater med bollevask, servanten bestiller du i tillegg. Husk at du også kan bestille LED belysning i skuff og/eller under servant. Du vil da få et eksklusivt preg på baderomsmøbelet.

MIE baderomsmøbel har et smart system, som gjør at du enkelt kan endre farge/utførelse på skuffefronter eller sidepanel - uten å bytte møbel. Ønsker du med tiden møbelet i en annen farge/utførelse, kan du bestille nye fronter og sidepanel, og enkelt bytte dem ut selv.

Pakken inneholder:

  • MIE skrog, sidepanel og fronter 
  • OBS: Servant, servantbatteri og håndtak følger ikke med og må bestilles utenom


    MIE Fargekoder terracotta: NSC S 4020-Y70R - Glans 15