Servantskap trend MIE 140dbl 140x46x57cm oliven lakk Servantskap trend MIE 140dbl 140x46x57cm oliven lakk

Servantskap trend MIE 140dbl

140x46x57cm oliven lakk

Varenr: 115430
NRF:7041451
18 635,00
Finn din lokale forhandler
BeskrivelseSupport
Beskrivelse

Et moderne servantskap med svært god oppbevaringsplass og valgfritt håndtak

Hva er MIE TREND?
Drømmer du om et stilfullt og trendy bad som står i stil til interiørmagasinenes forsider? Da bør du ta en titt på vår nyeste lansering: MIE TREND. Dette er en kolleksjon i Limited Edition, som er utviklet for å imøtegå de siste trendene innen bolig og interiør. Med et baderomsmøbel fra MIE TREND, vil du til enhver tid finne utvalgte farger og utførelser i et begrenset opplag.

MIE TREND Oliven kommer med slette fronter og valgfrie håndtak. Frontene kan enkelt byttes ut om man på et senere tidspunkt skulle ønske seg en annen farge.  Baderomsmøbelet er i størrelse fra 60 centimeter til 180 centimeter, og man kan også bestille høyskap.

Pris er uten håndtak, prisen vil variere ettersom hvilket type håndtak du velger.
   

MIE serien er et baderomsmøbel med mange valgmuligheter. Serien kommer i forskjellige størrelser, farger og med forskjellige type håndtak. Dette gir deg muligheten til bygge ditt helt unike baderomsmøbel.

Det er solide skuffeskinner med selvlukkende funksjon og demping som sørger for at man kjenner kvaliteten. Funksjonelle løsninger som C-utsparring for vannlås og mulighet for stikkontakt i skuff. Møblene er sammensatt av komponenter av høyeste kvalitet og har en enkel og smart montering.

MIE serien passer til vanlige standardservanter, glasservanter og benkeplater med bollevask, servanten bestiller du i tillegg. Husk at du også kan bestille LED belysning i skuff og/eller under servant. Du vil da få et eksklusivt preg på baderomsmøbelet.

MIE baderomsmøbel har et smart system, som gjør at du enkelt kan endre farge/utførelse på skuffefronter eller sidepanel - uten å bytte møbel. Ønsker du med tiden møbelet i en annen farge/utførelse, kan du bestille nye fronter og sidepanel, og enkelt bytte dem ut selv.

Pakken inneholder:

 • MIE skrog, sidepanel og fronter 
 • OBS: Servant, servantbatteri og håndtak følger ikke med og må bestilles utenom


  MIE Fargekoder oliven: NCS S 4005-G50Y - Glans 15

    

  Support
  Varen er på lager.
  Varen er bestilt fra leverandør og leveringsdato er bekreftet.
  Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
  Varen må bestilles fra leverandør.
  Varen befinner seg på fjernlager.
  Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
  Varene bestilles fra vår leverandørs lager.
  Ubekreftet - Ta kontakt med kundesenter for nærmere informasjon.