Servantskap stav MIE SMART 200

200x46x57cm valnøtt finer servant x1

Varenr: 116203
Alt. varenr: 7041804
Servantskap stav MIE SMART 200 200x46x57cm valnøtt finer servant x1 Servantskap stav MIE SMART 200 200x46x57cm valnøtt finer servant x1

MIE DEMI smartløsning - bygg ditt unike baderomsmøbel

Hva er MIE DEMI smartløsning?

Drømmer du om et unikt baderomsmøbel som står i stil til interiørmagasinenes forsider? Da er kanskje MIE DEMI smart løsning noe for deg. MIE smartløsning er sammensatt av den kjente MIE serien med 2 skuffer, samt den nye serien MIE DEMI som har en skuff i høyden. Her kan du sette sammen så mange du ønsker i bredden, og ved å kombinere en- og to-skuffs servantskap kan du bygge ditt helt unike baderomsmøbel, tilpasset ditt bads størrelse og ditt behov.

MIE SMART-serien er et baderomsmøbel med mange valgmuligheter. Serien kommer i forskjellige størrelser, farger og med forskjellige type håndtak. Dette gir deg muligheten til bygge ditt helt unike baderomsmøbel.

NB! Pris er uten håndtak, da prisen vil variere ut fra hvilken type håndtak du velger.   

LIKE ENKELT SOM FØR

Det er solide skuffeskinner med selvlukkende funksjon og demping som sørger for at man kjenner kvaliteten. Funksjonelle løsninger som C-utsparring for vannlås og mulighet for stikkontakt i skuff. Møblene er sammensatt av komponenter av høyeste kvalitet og har en enkel og smart montering.
MIE-serien passer til vanlige standardservanter og benkeplater med bollevask. Servanten bestiller du i tillegg. Husk at du også kan bestille LED belysning i skuff og/eller under servant. Du vil da få et eksklusivt preg på baderomsmøbelet.

ET KLIKK UNNA EN NY LOOK

MIE baderomsmøbel har et smartsystem, som gjør at du enkelt kan endre farge og utførelse på skuffefronter eller sidepanel - uten å bytte møbel. Ønsker du med tiden møbelet i en annen farge og/eller utførelse, kan du bestille nye fronter og sidepanel, og enkelt bytte dem ut selv.
Pakken inneholder:
•  1 stk MIE skrog, 2 stk MIE DEMI toppskrog, 2 stk koblingsbord og midtbord, 2 sidepanel og 4 fronter som anvist på bildet
OBS: Servant, servantbatteri og håndtak følger ikke med og må bestilles utenom

Ønsker du en annen sammensetning av MIE og MIE DEMI, ta kontakt med kundesenteret og vi hjelper deg med glede.