MIE 70 Møbelpakke med fingergrep

Mix & Match m/ heldekkende servant

Varenr: 114008
MIE 70 Møbelpakke med fingergrep Mix & Match m/ heldekkende servant MIE 70 Møbelpakke med fingergrep Mix & Match m/ heldekkende servant MIE 70 Møbelpakke med fingergrep Mix & Match m/ heldekkende servant

MIE 70 CM  Mix & Match

Trykk på TILPASS og velg hvordan akkurat ditt baderomsmøbel skal se ut

MIE er en moderne møbelserie med mange muligheter. 

Når du har valgt servantskap, kan du velge mellom flere servanter til samme pris. Servantene kommer i forskjellig høyde/tykkelse og er av god kvalitet.

Du kan nå velge mellom flere blandebatteri og popup i sort matt, krom eller gull utførelse. Dette gir deg mulighet til å skape ditt eget preg på baderomsmøbelet.

VikingBad har et stort utvalg speil og speilskap. med og uten lys, med stikk og usb, med antidugg og dim to warm funksjon. Finn det speilet som passer ditt bad selv.

Det er i tillegg et stort utvalg tilbehør til MIE serien, her velger du selv om du ønsker LED belysning under vask, eller i skuffene og opplegg til stikkontakt i skuff. 

Ønsker du med tiden møbelet i en annen farge/utførelse, kan du bestille nye fronter og sidepanel, og enkelt bytte dette ut selv. Servantskap har dype skuffer med sidevegger av glass, full uttrekk og svært god oppbevaringsplass. Solide skuffeskinner med selvlukkende funksjon og demping som sørger for at man kjenner kvaliteten. Funksjonelle løsninger som C-utsparring for vannlås, mulighet for stikkontakt i skuff og fingergrip på skuffer. Møblene er sammensatt av komponenter av høyeste kvalitet med enkel og smart montering.

MIE Fargekoder:
Hvit matt: NCS S0300-N
Hvit HG: NCS S0300-N
Mørk grå: NCS S7502-B
Lys eik: ref PVC fargeprøve
Sort eik: ref PVC fargeprøve
Sort matt: ref PVC fargeprøve


 Tilpass