Hva bør du tenke på ved kjøp av et utendørs massasjebad?

Et utendørs massasjebad gir en avslappende og oppfriskende opplevelse og blir et naturlig samlingspunkt for venner og familie. Her kan du finne roen etter lange arbeidsdager, mens de små i familien kan leke og kose seg. 

VikingBads massasjebad er trygge og gode massasjebad fra produsenter i Nord-Amerika, så karene er perfekt tilpasset det nordiske klimaet.

 

Vær godt forberedt

Før du skal investere i ett massasjebad er det lurt å være godt forberedt. Et utendørs massasjebad må stå på en vannrett og jevn overflate som skal tåle en vekt på 500 kg per m2. Man må ha en fast strømtilkobling fra sikringsskapet med jordfeilbryter tilkoblet massasjebadet. Det er ikke behov for vanntilkobling på et utendørs massasjebad, men hageslangen må rekke bort til massasjebadet slik at du får fylt det med vann. Massasjebadet (både innen- og utendørs) må plasseres på en slik måte at det er enkel tilgang til utstyrsrommet for inspeksjon, fremtidig service etc. Dersom du skal felle ned massasjebadet bør du sørge for tilgang fra alle sider ved og lage luke/lem som gjør det mulig for en servicemann å komme til hele kabinettsidene.

 

Som eier av et massasjebad er du ikke pliktig til å sende søknad dersom følgende kriterier er oppfylt:

a. Massasjebadet ikke er større enn 10 m2 i grunnflate.

b. Massasjebadet ikke plasseres mindre enn 4 m fra nabogrense.

 

Massasjebadet bør sikres slik at ikke barn eller voksne kan falle i massasjebadet.Plassering av utendørs massasjebad

Uansett hvor du bestemmer deg for å plassere utebadet ditt, bør du:

a) På forhånd bestemme deg om du ønsker det nedsenket, og i så fall gjøre tiltak beskrevet tidligere.
b) Lage et helt rett underlag

c) Sørge for at karet ikke står under en takrenne eller andre steder hvor det drypper vann, for å hindre misfarging og forurenset vann.
 Gå tørrskodd

Når du lager underlaget til badet, må du også huske å tenke på din egen sikkerhet. Det kan fort bli glatt eller gjørmete dersom du skal løpe våt og barbeint til og fra massasjebadet. En praktisk lem i terrassen, sørger for at du enkelt kan vippe lokket bak massasjebadet når det er i bruk.


Er spa-alarm noe for deg?

Har du hytte eller er mye bortreist, da er nok en DEFA spa-en god løsning for deg. Hva om strømmen går, eller at det skjer noe med badet som gjør at det ikke klarer å holde varme? Det er ikke like morsomt å komme opp på hytten etter en lang biltur, å møte på en isklump på størrelse med en iglo. Da kan det være greit med et varsel om noe uforutsett skulle skje slik at forebyggende tiltak kan gjøres. Med DEFA spa-alarm har du oversikt over vanntemperatur og temperaturen i motorrommet i tillegg til at den konstant måler spenning inn til karet. Du får en beskjed på din mobil hvis temperaturen går under eller over ønsket nivå, og om badet mister strømmen. Dette gir deg en enkel oversikt over tilstanden til massasjebadet. Med DEFA Spa Alarm får du varsel hvis badet mister strømmen. Når strømmen kommer tilbake, vil du også få varsel om dette. Spa Alarmen gir i tillegg beskjed når det er på tide å bytte backup batteriet i enheten. Alle Alarmvarslinger sendes til din mobil-telefon som SMS og e-post. Sikre din investering med DEFA spa-alarm i dag.

 

DEFA Spa-Alarm monteres i badets motorrom. En trådløs sensor med en temperaturprobe monteres på vannrøret som fører inn til varmeelementet. På den måten kan vi lese av temperaturen på vannet som sirkulerer i badet. Temperaturen i motorrommet blir avlest i selve sentralen som plasseres på egnet sted i badet. DEFA Spa-Alarm er utstyrt med backupbatteri som gjør at den vil være på nett selv om badet mister strømmen. Sentralen sender fra seg en beskjed om den blir strømløs, og når strømmen er tilbake igjen. Batterilevetiden er ca. 4 timer, og lades opp igjen når strømmen kommer tilbake. Temperaturgrenser er satt av leverandøren av ditt utendørs massasjebad, og skal sikre at badet holder nødvendig temperatur men denne kan endres om ønskelig. Flere temperaturfølere kan monteres etter ønske, også utetemperatur.

 

Populære produkter
Varen er på lager.
Varen er bestilt fra leverandør og leveringsdato er bekreftet.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varen må bestilles fra leverandør.
Varen befinner seg på fjernlager.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varene bestilles fra vår leverandørs lager.
Ubekreftet - Ta kontakt med kundesenter for nærmere informasjon.