Hos Marit Folland kan man bade ute året rundt

Midt på terrassen, med blikket vendt utover havet, kan Marit Storvik Folland og nyte kveldstimene i sitt private utespa hele året.

Ønsket det lenge

Jeg hadde ønsket meg det lenge. Og etter en forferdelig dårlig sommer, er det en trøst å tenke på at vi nå kan bade resten av året ute, sier Marit. Utespaet sto ferdig i juli 2017. Naboene hadde snakket om å få det lenge, men hun kom dem i forkjøpet. Møkkalei av vind og kulde i det som skulle være en sommer, gjorde avgjørelsen lett for den lille familien på tre. 


Ville ha rundt kar

Jeg bestemte meg for utespa fra VikingBad siden det var et rundt og rimelig kar. Dessuten har vi bare gode erfaringer derfra, med en veldig god service, sier Marit. Nå kan hun nesten ikke vente til kulda setter inn for fullt, og hun kan ligge ute og nyte varmen fra spaet mens vinden kan bare blåse så mye den vil rundt henne. På hektiske dager er det ekstra godt å avslutte dagen eller kvelden med et varmt bad i frisk luft. - Det danker ut TV, sier Marit.
 

Ikke kalde føtter

Da de anla spaet var de bevisste på at det skulle stå nærme inngangen slik at de ikke måtte gå langt og fryse på seg kalde føtter på frostbelagte dager. Hun tror også at det kunne blitt mindre brukt om det ble langt å gå til. Og utsikten var også et viktig element for den perfekte følelsen av velvære. - Skikkelig luksus, sier Marit. Masse likes Hun har fått enorm respons på Instagram etter at hun postet bilder av den nye spa-terrassen. Tusenvis av likes og flere som var interessert i å lage det samme. VikingBad har også merket pågangen fra folk som ønsker Viking ll. Å lage plass til et utespa kan du gjøre veldig enkelt. Bare husk på å ha en grunnflate som tåler vekta. Det er enkelt å vedlikeholde med gode pleiemidler, som følger med utespaet. For å beskytte badevannet, legger du over et isolert og låsbart lokk, som også følger med.

 

Populære produkter
Varen er på lager.
Varen er bestilt fra leverandør og leveringsdato er bekreftet.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varen må bestilles fra leverandør.
Varen befinner seg på fjernlager.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varene bestilles fra vår leverandørs lager.
Ubekreftet - Ta kontakt med kundesenter for nærmere informasjon.