Møt Marit Folland - vestlandsjenta med Norges vakreste utsikt

Marit Folland har vært den absolutt største Utespa influenseren til VikingBad på Instagram. Med utespaet Viking II på terrassen, har hun inspirert sine nesten 100 000 følgere med bilder fra den lekre uteplassen og det flotte huset på Averøya.

En kort beskrivelse av deg selv

Marit Folland. 34 år. Fra Averøy i Møre & Romsdal. Utdannet innen internasjonal handel i USA. Gift med William Storvik. Sammen har vi Magne 2 år. Begge bor og jobber på Averøy. Jobber som fòrkonsulent i verdens største fòrselskap - Skretting. Kontorsted Averøy.
 

Navn på konto, antall følgere og dato.

@Maritfolland, 97700 følgere den 29.10.2018

 

Din interiørstil i korte trekk?

En lun miks av moderne og klassisk. Blanding av gammelt og nytt, dyrt og billig.


Hvor henter du inspirasjon fra?

Jeg henter mest inspirasjon fra Instagram. Det er veldig mange flinke folk der ute, og en glede å kunne følge og se hva andre velger i sine hjem.

 

Ditt favorittmøbel?

Helt klart Stressless Ekornes spisestuen på kjøkkenet og utespaet fra Vikingbad! Spisestue-stolene beveger seg med kroppen, og er veldig behagelig å sitte i over tid. Kaffebesøkene blir oftest rundt spisebordet pga komforten på disse møblene. Utespaet fra Vikingbad er det jeg liker vise frem på Instagram. Det ligger så fint til, og er en glede å ta bilder av og fra. Også er den helt fantastisk å bruke hele året, spesielt vinterstid. En hverdagsluksus jeg har blitt veldig glad i. Disse to produktene er det jeg er aller mest stolt av produktmessig.

 

Hva synes du er viktig når du innreder et hjem?

Personlighet. Andre hjem kan være veldig fine, og man kan hente mye inspirasjon fra andre. Men alle har hver sin stil, og jeg synes det er viktig å sette sitt preg på ting. Ikke vær redd for å velge noe annerledes om du tenker det blir fint. Jeg liker å blande gammelt og nytt, billig og dyrt. Jeg har noen ting jeg har arvet fra besteforeldre som jeg synes er veldig spesielt for meg. Disse tingene får alltid en fin plass, godt synlig i huset. F.eks en gammel ku-bjelle som hengte på husveggen til mine besteforeldre har blitt et veldig flott møbel i entreen vår. Den er snart 100 år gammel og et flott blikkfang når man kommer inn i det sterile moderne rommet.

 

Hva kommer aldri inn døren hjemme hos deg?

Jeg vet ikke om jeg har en slik sperre? Det er mye jeg synes ikke er fint nå, men ting endrer seg. Jeg tror jeg er en person som kan finne på å ta inn det meste så lenge det har en betydning/historie for meg.

 

Hva er det med utespaet du er mest fornøyd med?

Luksusfølelsen! Det å sitte ute i 39 graders varmt vann mens det er minusgrader i luften. Det er helt fantastisk. Også synes jeg utespaet vårt er så fint. Med ledlys som skifter farge. Det er et smykke til terrassen og utsikten.

 

Dine tips til et lekkert og harmonisk baderom

Jeg vender mer mot enkelt, ryddig og praktisk når det gjelder bad. Sterilt men med produkter som varmer opp og gjør det likevel lunt. Nå som vi pusser opp vårt andre hjem velger vi sorte gulvfliser, og en sort flisvegg, samt hvite gipsplater på veggene. Dekoren vil bli det vi pynter med etterpå, men som jeg ikke kan røpe enda ;-) Dette vil vi vise over nyttår.

 

Sosiale medier – fordeler og ulemper?

Det tar mye tid. Man må være disiplinert og strukturert, slik at det ikke går utover jobb og familie. Jeg tar masse bilder en dag i uken, og skriver ofte ferdig tekst til bilde på forhånd. Justerer teksten litt etter dagen, men mye er pre-work. Det er man nødt til om man skal drive storskala Instagram og samtidig balansere 100% jobb og familie.

 

Fordeler har det selvsagt når man er villig til å bruke så mye tid på det. Jeg har eget firma takket være Instagram. Jeg har opparbeidet meg en tillit og kvalitetsrykte som gir meg muligheten til å samarbeide med profesjonelle aktører, som bl.a Vikingbad. Man bygger også selvtillit når man driver en konto hvor det er utelukkende positive tilbakemeldinger. Og tilbakemeldinger er alfa omega skal man drive noe som helst, tenker jeg.

 

Hvorfor/hvordan begynte du med sosiale medier?

Jeg begynte med «blogging» på Insta allerede høsten 2013, da vi bygde huset vårt. Jeg var helt besatt av interiørstilen til Ida Mari Myklebust fra Ørsta som da hadde en av Norges første store Instagramkontoer. Hun har et spesielt tekke med interiør og dekor, og det er en glede at hun nå er tilbake og poster interiør igjen - @idamarimyklebust Pga av henne begynte jeg også vise frem bilder fra husprosessen vår. Det kom fort til følgere, og da begynte ballen å rulle for min Instagram-karriere.

 

Fjell eller sjø:

Jeg er nok begge deler. Sikkert fordi jeg har vokst opp ved fjellet med utsikt til havet. Jeg er veldig glad i å gå i fjellet. Jeg jobber mye på sjøen blant oppdrettere og synes også at sjøen er kjekk.

 

Biff eller Sushi:

Må bli begge deler her også. Jeg er alt-etende! Er veldig glad i god sushi, men sier ikke nei takk til en biff-middag.

 

Frukt eller godteri:

Godteri i alle farger og fasonger J

 

 


Populære produkter
Varen er på lager.
Varen er bestilt fra leverandør og leveringsdato er bekreftet.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varen må bestilles fra leverandør.
Varen befinner seg på fjernlager.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varene bestilles fra vår leverandørs lager.
Ubekreftet - Ta kontakt med kundesenter for nærmere informasjon.