Bli kjent med Tine Witnes - VikingBads utespa ambassadør

Vår flotte utespa ambassadør fra Sarpsborg. Hun og mannen har bygd et fantastisk funkishus med spesialbygde løsninger i utrolig flotte og spennende materialvalg. 

 

En kort beskrivelse av deg selv

33 år, gift med Petter og sammen har vi tre barn i alderen 7, 5 og 3 år. Jobber som lærer på en videregående skole og trives veldig godt med det 

 

Navn på konto, antall følgere og dato.

o    @tinewitnes
o    Ca 83K
o    20.11.18

 

Din interiørstil i korte trekk?

Ettersom vi bor i et funkishus med et industrielt uttrykk, har jeg brukt lang tid på å finne en stil som passer til huset og som i tillegg beskriver oss. Jeg vil vel beskrive stilen vår som moderne med materialer som betong, lunt treverk og lyse vegger. Interiøret vårt er preget av det nordiske designet og vi har en gjennomgående rød tråd som gir huset vårt en personlig stil. Jeg er opptatt av å skape en stil som beskriver oss og jeg synes det er viktig at det ikke blir for sterilt. 

 

Hvor henter du inspirasjon fra?

Instagram, Pinterest og interiørmagasiner

 

Ditt favorittmøbel/ ting?

Min favoritt må være trappen vår. Den er hjertet i huset og skiller seg ut. 

 

 

Hva synes du er viktig når du innreder et hjem?

Bruk tid! Det tar tid å finne sin stil og innrede et hjem. Prøv å finne en rød tråd slik at det blir en helhet. De store møblene kan gjerne være nøytrale, så kan man heller bruke tekstiler og pyntegjenstander til å skape sin egen stil og gjerne tilsette litt farger. 

 

Hva kommer aldri inn døren hjemme hos deg?

Gardiner ?? 

 

Hva er det med utespaet du er mest fornøyd med?

Vi er utrolig fornøyd med hvor enkelt det er å ta i bruk vårt utespa. I tillegg er det godt å kunne bruke dette som en avkobling i en ellers hektisk hverdag. At et utespa kan gi oss kvalitetstid med familie og venner er ikke å overdrive, og dette setter vi ekstra stor pris på. 

 

Dine tips til et lekkert og harmonisk baderom

Da vi skulle innrede baderommet vårt ønsket vi et rom der vi kunne koble av og oppleve en følelse av velvære og avslapning. Vi ønsket derfor å ha både et badekar og en dusj på vårt bad. Badekaret vårt er ovalt med utsikt over vannet noe som gir oss nettopp den følelsen vi var på utkikk etter. Videre tegnet vi inn et dusjhjørnet som er ganske romslig, og dette kan også anbefales dersom man har rom til det. For å skape et lekkert og harmonisk bad vil jeg til slutt tipse om å pynte opp med myke tekstiler, kanskje en stige eller en krakk i et lunt treverk og til slutt tenne noen duftlys som setter prikken over i’en. Man kan gjerne også sette inn noen grønne planter for å skape en ekstra stemning.  

 

Sosiale medier – fordeler og ulemper?

Fordeler med sosiale medier er kontakten man knytter med andre i samme situasjon. Det er en fantastisk «gjeng» som sprer glede hos hverandre og dette vil jeg si er unikt. I tillegg er mulighetene som åpner seg mtp samarbeid og business utrolig spennende. Det er ikke til å stikke under en stol at å markedsføre seg i sosiale medier er en utrolig effektiv strategi og veldig mange ser nytteverdien av dette. På den andre siden er det mange som «utnytter» såkalte influensere og dette kan ødelegge for personer som driver seriøst og som har dette som en jobb. Andre fordeler med sosiale medier er at du kommer «tett på» følgerne dine og du kan tilpasse innhold og ønsker etter deres behov. Man kommuniserer på en enkel og effektiv måte noe som kan være en stor fordel. På en annen side kan dette naturligvis være en ulempe også. Man ser at noen profiler får upassende kommentarer og negativ omtale, og dette er ikke greit. 
 

Hvorfor begynte du med sosiale medier?

Jeg ble oppfordret til å lage en profil på Instagram for snart to år siden og tenkte egentlig ikke så mye over hva dette ville innebære. Etter bare noen uker fikk jeg en fantastisk respons og jeg ble kjent med så utrolig mange hyggelige mennesker som delte samme interesse. Videre har Instagram åpnet opp en rekke dører og i dag ser jeg på dette som en jobb, i tillegg til at jeg har fått en voksende interesse for interiør og foto. 

 

Fjell eller sjø

Sjø

 

Biff eller Sushi:

Sushi

 

Frukt eller godteri:

Ja, takk begge deler ?? 


Drømmehelg:

En drømmehelg for meg kan være en helg helt uten planer hvor vi bruker tiden med familie og venner. Jeg er også veldig glad i å reise, så en weekend-tur til en storby eller til et sted med strand og sol med mannen min står også veldig høyt oppe på lista. 

 

 

Se Tine Witnes galleriet her

Varen er på lager.
Varen er bestilt fra leverandør og leveringsdato er bekreftet.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varen må bestilles fra leverandør.
Varen befinner seg på fjernlager.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varene bestilles fra vår leverandørs lager.
Ubekreftet - Ta kontakt med kundesenter for nærmere informasjon.