Cathrine Doreen - tusenkunsteren fra Halden

Med sitt unike hus og lekre bad la vi fort merke til Cathrines nydelige Instagramkonto. I tillegg til å vise bilder av hus og interiør, viser hun frem de nydeligste barnetegningene som hun selv produserer.

En kort beskrivelse av deg selv

Bor med samboer og våre tre små barn på 6,4 og 1,5 år. Fra grensebyen Halden i Østfold Jobber innen HR og Ledelse i Infotjenester; et ledende teknologi- og kompetanseselskap innen HR, Ledelse og økonomi – en arbeidsplass jeg er utrolig stolt av å være en del av.

Navn på konto, antall følgere og dato.

@cathrinedoreen. Antall følgere 146 000 ( 20.11.18 )

Hva er det med badet du er mest fornøyd med?

Følelsen av luksus. At det er både brukervennlig og tiltrekkende. Det er familiens samlingspunkt om morgenen og om kvelden. Jeg er imponert over kvaliteten og utvalget.

Din interiørstil i korte trekk?

Moderne minimalisme.Hos meg er stilen enkel, nordisk, nytt, gammelt, billig og dyrt. Glad i friske blomster – de gir farge og skaper liv i interiøret her hjemme hele året.

Hvor henter du inspirasjon fra?

Pinterest, instagram, naturen, steder jeg besøker, opplevelser og mote, men veldig ofte er det helt tilfeldige hverdagsøyeblikk som gir ideer.

Hva synes du er viktig når du innreder et hjem?

At man leker seg mer med interiøret. Man skal bli glad av å komme hjem.. Planter tilfører liv og energi til interiøret ditt, og skaper en hyggelig stemning!

Hva kommer aldri inn døren hjemme hos deg?

Om det er noe jeg ikke liker men får sett det ofte nok, synes jeg til slutt at det er fint. Tror ikke jeg har sperren?? Mange elementer i sterke farger vil det nok ikke slippe til hjemme her. Jeg slapper best av i duse farger i heimen.

Dine tips til et lekkert og harmonisk baderom

Skap et behagelig og harmonisk bad med naturfliser og en avslappende fargepalett. Bruken av naturlige materialer og naturfarger bidrar til den gode følelsen av harmoni. Naturfargene gjør inntrykket lunt, selv om baderoms interiør er preget av rene kjølige flater. Miks gjerne svart og hvitt. Fint om man innlemmer elementer av brunt og treverk for å myke opp. Innred ditt bad med grønne planter. Grønne vekster skaper harmoni i baderommet og er en fin måte til å gjøre baderommet mer trivelig.

Ditt favorittmøbel?

Mitt hjemmekontor med glassvegger i glass. Tegnet og laget av stiil.as Så er jo badet mitt fra Vikingbad det jeg liker å vise frem på instagram. Det gir en herlig ro og hverdagsluksus å ligge i det badekaret og bare se ut.

Sosiale medier – fordeler og ulemper?

Det er ingen tvil om at det er tidkrevende med instagram. Men det er gøy, og med struktur og god planlegging blir dette gjennomførbart med familie og tre små Man skal ikke bare være tålmodig og flink til å formidle og ta bilder, en dose flaks og timing er heller ikke feil. Nye muligheter åpnes.

Hvorfor/hvordan begynte du med sosiale medier?

Det startet med at jeg ville vise frem trykkene jeg malte og jeg hadde en trofast følgerskare på rundt 10 000. I Februar 2017 startet jeg med å vise frem trykkene og ta bilde av dem i mitt eget hjem, laget stylinger og ble mer personlig. Så ledet det ene til det andre.

Fjell eller sjø

Fjell OG sjø

Biff eller Sushi:

Jeg klarer ikke velge. Er veldig glad i mat og elsker å prøve nye matretter. Frukt eller godteri: Som Ole Brumm ville sagt: Ja takk, begge deler!!

Drømmehelg:

En drømmehelg i Norge må være å kunne ta med seg samboeren på en overnattingshelg og sove i såkalte trehytter langt oppe i trærne. Trehyttene i Gjerstad for eksempel ?? Så flotte og så fint å kunne ha naturern så tett på. God mat og god drikke.

 

Varen er på lager.
Varen er bestilt fra leverandør og leveringsdato er bekreftet.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varen må bestilles fra leverandør.
Varen befinner seg på fjernlager.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varene bestilles fra vår leverandørs lager.
Ubekreftet - Ta kontakt med kundesenter for nærmere informasjon.