VikingBad i sosiale medier 

For oss er sosiale medier en svært viktig kommunikasjonsplattform, særlig med sluttbrukerne våre. Vi bruker sosiale medier til å inspirere, bli inspirert, formidle nyheter, dele tips, besvare spørsmål, få tilbakemeldinger på produkter og vise frem våre produkter. En tett og god dialog med kundene gjør oss i stand til å utvikle oss i den retningen kunden og markedet ønsker. 

Vi er daglig aktive på Facebook og Instagram, samt at du finner oss på YouTube, Vimeo og Pinterest.

På Instagram blir vi så utrolig inspirert av alle som deler bilder av sine bad og utespa med oss. Det er så mange lekre baderomsløsninger rundt om i de norske hjem! Når vi får lov til å dele våre kunders bilder og inspirere alle som er i prosessen med bygging av bad, blir vi både takknemlig og ydmyke. For et baderom er ikke bygd over natta. Det tar timevis med planlegging og mange søker inspirasjon på Instagram og Pinterest. Hva er vel da bedre enn at vi kan dele og inspirere andre med de flotte løsningene til våre kreative kunder?

Vi vil lytte til kundene våre

Vi får hele tiden oppdaterte tilbakemeldinger på produktene våre, hvordan vi blir oppfattet som selskap, og hva forbrukerne egentlig mener om oss. I utviklingen av produkter trenger vi ikke tro lenger, vi kan lytte til våre kunder.  Et eksempel er de nye fargene på MIE serien vi lanserte i 2018. Fargen på baderomsmøblene er det kundene våre og brukerne på Instagram og Facebook som har valgt for oss. I sosiale medier lar vi kundene gi oss direkte tilbakemeldinger og også mulighetene til å påvirke de valgene vi tar.

VikingBads ambassadører

VikingBads ambassadører har har løftet VikingBads produkter til nye høyder i sosiale medier. Bak de vakre Instagram-fasadene skjuler det seg hardarbeidene jenter med en travel jobb og et hektisk familieliv. Les intervjuene under og bli kjent med personene bak Instagram-kontoene.

Bli kjent med Marit Folland - med Norges vakreste utsikt

Les mer

Bli kjent med Cathrine Doreen - med det optimale familiebadet

Les mer

Varen er på lager.
Varen er bestilt fra leverandør og leveringsdato er bekreftet.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varen må bestilles fra leverandør.
Varen befinner seg på fjernlager.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varene bestilles fra vår leverandørs lager.
Ubekreftet - Ta kontakt med kundesenter for nærmere informasjon.