Hvordan pynte badet på en enkel måte

Cathrine Doreen Isaksen er vår ambassadør på Instagram med kontoen @catherinedoreen som har over 100.000 følgere på instagram. Med lekre bilder og inspirasjon gir hun gode tips til hvordan man kan pynte opp badet på en enkel måte.

 

Wood is the new Black

- Dette er slik jeg liker badet mitt nå denne årstiden. Naturlig! Se ut på det grønne og frodige. Den nordiske stilen er sober og delikat. Da er det superfint med detaljer i grovt tre som myker opp stilen. En nøytral fargepalett er typisk for den nordiske stilen og grått, brunt og grønt er sikre fargevalg, forteller Cathrine Doreen Isaksen, influencer på instagram.
 

 

Bruk planter og kroppspleieprodukter som pynt

Ingenting er bedre enn å kunne bruke litt tid på egenpleie når man er på badet. Produktene fra Bodyshop og Meraki gjør underverker for tørr hud, og i tillegg er de så fine å pynte med. Såpedispenseren og q-tips beholderen er stilrene og fra Menu. Det meste er kjøpt på Ikea eller på nettsiden www.ting.no/badeting


Nå som dusjing er nasjonalsport blitt, er det ikke til å unngå at husets fuktigste sone er badet. Cathrines bad har masse lys, så det er ypperlig for planter. Grønne planter får man aldri nok av på badet. Bruk palmer, fikertrær og kaktuser, eller gå ut i hagen og naturen og ta med strå eller friske blomster og sett de i vase.

 

 


Det trenger ikke koste skjorta å pynte opp baderommet

Fikentre er eksotisk og stilig og oser av kulturhistorie. For Cathrine er det viktig med sitteplass på badet; enten til å legge frem klær eller som et sted å lese mens barna bader. En enkel puff fra Ikea gjør susen. For du trenger ikke bruke en formue på å gjøre badet hjemme om til en deilig oase. Finn heller noen håndklær som er fine å se på enn at de koster skjorta.  - Jeg har både dyre og billige håndklær i hus, men her bruker vi mye håndklær og da legger jeg ikke frem mine dyreste håndklær men passer på at de er myke og delikate, sier Cathrine.
 

 

Varen er på lager.
Varen er bestilt fra leverandør og leveringsdato er bekreftet.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varen må bestilles fra leverandør.
Varen befinner seg på fjernlager.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varene bestilles fra vår leverandørs lager.
Ubekreftet - Ta kontakt med kundesenter for nærmere informasjon.