Fordeler ved å velge dusjkabinett

Har du skjevt gulv og irriterer deg over vann som renner over badegulvet?

Da råder vi deg til å installere dusjkabinett. Hvor irriterende er det vel ikke å måtte bruke tid hver morgen på å dra nalen over baderomsgulvet for å gå tørrskodd over til klærne. Eller når det lukter gammel gymgarderobe på kjellerbadet av dampen som har tatt bolig i veggene.
 

 

Med dusjkabinett som har gulv og vegger trenger du ikke være redd for fuktskader i gulv eller vegg på badet – en huseiers store mareritt når dusjen blir brukt flere ganger om dagen. Du slipper å skrubbe flisene rene for inngrodd skitt og såperester. Og du trenger heller ikke å være redd for å sprute vann på håndklær eller klærne som ligger klare til bruk ved dusjen. Dusjveggene holder både vannsprut og damp inne bak glassveggene. Alt glass i dusjkabinettet i VikingBads baderomsserier er "Nano Tech"-behandlet og har vippbare dører som forenkler rengjøringen og gjør dusjen mer holdbar. Justerbare støttebein og doble trinser oppe og nede hindrer skranglelyd fra kabinettet når du går inn eller ut. En hårsil i sluket, hindrer tette avløp så du slipper å stå med skittent vann til anklene når du dusjer. Levetiden på et bad varierer mye. Men takstmenn er enige i én ting – at bad hvor det har blitt dusjet i badekar eller i dusjkabinett holder i mange flere år uten fuktskader enn der hvor det har blitt dusjet rett på gulvet. 

– Det er liten tvil om at bad der det har vært dusjet i badekar eller kabinett har tålt tiden langt bedre, sier takstmann Ulf Thore Hebjerk i en sak NRK.no hadde om baderomsskader.

 

Du får dusjkabinett med både grå, sølv eller hvite profiler, med enten klart, hvitt eller frostet bakglass. Du kan velge om du vil ha buet eller rette vegger, alt etter hvordan badet ditt er utformet. Med et stort utvalg av størrelser og valgfri høyde, kan dusjkabinettene tilpasses de fleste bad. Alt er opp til deg – og hvordan baderommet ditt ser ut.


Overflatebehandling

Vil du beskytte glassdørene, kan du også kjøpe Invisible Shield Gel fra VikingBad AS som forsegler de mikroskopiske porene som finnes i glass, porselen og keramikk med en usynlig overflate som lett støter bort vann, fett eller flekker. Dette reduserer og forebygger oppbygging av vannflekker, såperester, fett, kalk eller andre mineraler... for enklere rengjøring. Invisible Shield Gel er flott å benytte på VikingBad dusjkabinett og dusjhjørner som allerede har glass som er overflatebehandlet med nano-tech. 


Populære produkter
Varen er på lager.
Varen er bestilt fra leverandør og leveringsdato er bekreftet.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varen må bestilles fra leverandør.
Varen befinner seg på fjernlager.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varene bestilles fra vår leverandørs lager.
Ubekreftet - Ta kontakt med kundesenter for nærmere informasjon.