Mørkt og mystisk på badet 

Et mørkt og dempet baderom gir en følelse av ro og velvære. I en hektisk hverdag trenger vi alle et sted der vi koble av og senke skuldrene, et sted man er alene uten støyen fra resten av omverdenen. Badet er et viktig rom i huset som man bruker mye tid, her skal det være godt å være. 

 

Vi ser at flere og flere velger mørke farger på baderommet. Mørke farger betyr ikke små og dystre rom. Tvert imot kan de gi en lun og koselig atmosfære, og fremheve det øvrige interiøret. Den monokrome stilen består av få materialer og farger, ton-i ton. Varier gjerne struktur og overflate på materialer, men hold fargene i samme skala.

 

Farger og materialer på baderomsgulv og vegger

Velg  mørke farger som sort og grått, for eksempel grått gulv og sorte vegger. Store fliser gir et rolig preg på gulv, mens mindre fliser skaper mer struktur på vegg. Vi anbefaler alltid valg av mindre fliser i dusjen, da er du sikret at flisene legger seg etter fallet i dusjen.  Du kan også velge å male hele eller deler av veggene. De nye supermatte malingene gir en fløyels-effekt som fungerer veldig godt på mørke farger. Jotun Aqua er en våtromsmaling som gir silkematte våtromsvegger. Ønsker du en mørk eller sort vegg, kan vi anbefale betongmaling eller Jotuns Aqua maling, 9938 Dempet sort. Med malte vegger kan man skifte farge på baderommet uten for mye innsats. Dette gir deg mulighet til å følge fargetrendene på en enkel måte.

 

Valg av baderomsprodukter

For å bevare ton-i-ton effekten anbefaler vi å velge baderomsprodukter i samme fargeskala. Produktene i dette baderommet har mye sorte detaljer. Baderomsmøblet er sort eik, fargen blender inn og strukturen på eiken gjør at man får et mykere inntrykk. Har du et romslig baderom vil vi anbefale et badekar i tillegg til dusj. Da får du muligheten til å nyte et godt og behagelig bad alene. For de med barn, så kan hele familien dusje og bade samtidig. Det er både tidsbesparende og hyggelig.

 

Lyssetting

I et mørkt rom er lyssettingen avgjørende for å ha et funksjonelt baderom. Under servanten er det montert en LED lysskinne, som fremhever baderomsmøbelet. Oda speilet har ledlys rundt som kan justeres i tre lysstyrker, men det kan også justere varmen på lyset. Du kan velge mellom et varmt, medium eller kaldt lys. Dette gir deg muligheten til å ha et godt sminkelys, men også en lun stemning. I tillegg har Oda speilet en antidugg funksjon, som sikrer en duggfri sone etter du har dusjet eller badet. Du kan også lyse opp rommet med bruk av pendler, men vi anbefaler alltid spotter i tak i tillegg til lyskilder som speil, pendler o.l.

Varen er på lager.
Varen er bestilt fra leverandør og leveringsdato er bekreftet.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varen må bestilles fra leverandør.
Varen befinner seg på fjernlager.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varene bestilles fra vår leverandørs lager.
Ubekreftet - Ta kontakt med kundesenter for nærmere informasjon.