NB! Grunnet smittevernhensyn er utstilling/showroom lokalene hos VikingBad midlertidig stengt. Les mer her 

Vi hjelper deg å finne den beste dusjløsningen

Når du skal velge dusjløsninger er det viktig å finne den løsningen som passer best til ditt behov og størrelsen på baderommet. Det er mange hensyn å ta og mange produkter å velge mellom. 

VikingBad har en serie med flotte dusjkabinetter, dusjhjørner og dusjnisjeløsninger i ulike størrelser og design og for at du skal finne frem til det produktet som passer deg best har vi laget en liten oppsummering av de dusjløsningene vi fører:

Felles for alle dusjløsningene er:

- God kvalitet til en god pris
- Enkle å montere
- Designet for enkel rengjøring
- Nanotech behandlet glass
- De kan kombineres med hverandre
- Herdet sikkerhetsglass
- 5 års reklamasjonsrett
- Landsdekkende serviceapparat
- Stort delelager i Grimstad
 

Dusjkabinett - den enkle og trygge løsningen

VikingBad Roma Dusjkabinett from VikingBad on Vimeo.

Å velge dusjkabinett på badet er et enkelt og trygt valg. Du unngår da vannsøl på gulv og vegger og i tillegg er du sikret gode dusjopplevelser. Dusjkabinettene er enkle å montere og enkle å rengjøre. Du kan selv velge utstyrsnivå fra en enkel dusj eller videre opp til dusjkabinetter med takdusj eller steamfunksjon. I tillegg kan du velge mellom forskjellige høyder og farger på profiler og bakglass. VikingBads dusjkabinett er stilrene, har smarte installasjonsdetaljer, avtagbart frontpanel, vippbare dører og glass med nanotech-behandling gjør dusjkabinettene svært enkle å montere og rengjøre. 

Steamdusj - for deg som ønsker det lille ekstra på badet

Steamdusj er for deg som ønsker det lille ekstra på badet. Steam oppleves behagelig og kan ha en god effekt på de som sliter med dårlige luftveier og eller hudproblemer. VikingBad fører forskjellige steamdusjer med forskjellige utstyrsnivå. Har du Roma dusjkabinett kan du oppgrader dette til steamdusj. Ønsker du en stor steamdusj med høyt utstyrsnivå er Tokyo det beste alternativet. 
 

Dusj med glassfelt - en rimelig og moderne dusjløsning

VikingBad dusjløsninger - utallige kombinasjonsmuligheter! from VikingBad on Vimeo.


Å lage din egen dusjsone med fast glassfelt blir mer og mer populært. Vi ser en stadig økning i dusjsoner med dobbeltdusj og faste glassfelt. Dette er en tidløs, enkel og rimelig dusjløsning. Glassfelt kan monteres frittstående og i kombinasjon med dusjdør. Du velger selv om du ønsker glassfelt med eller uten profil. Glassfeltene kan leveres med veggprofil i aluminium og magnetlist for dusjnisje. For nisjeløsninger dekker vi alle lysåpninger fra 57,6-225,2cm. 

Dusjdører - for deg som vil spare gulvplassen når dusjen ikke er i bruk

VikingBad Leddet dører tekst from VikingBad on Vimeo.

Velger du dusjdører får du en optimal utnyttelse av plassen på baderommet. Du får god plass i dusjsonen, samtidig som du kan slå sammen dører og utnytte gulvplassen optimalt når dusjen ikke er i bruk. Velg mellom rette, buet eller leddet dusjdører. For de som ønsker en spesialtilpasset dusjsone kan du kombinere dusjdørene med våre faste glassfelt, du får da satt sammen en dusjløsning tilpasset ditt behov og baderommet størrelse. 

Laminerte dusjdører - for deg med sikkerhet i fokus 

VikingBad dusjdører med laminert sikkerhetsglass from VikingBad on Vimeo.

Laminerte dusjdører gir en ekstra trygghet og er perfekt for baderom til småbarnsfamilier og baderom med høy slitasje. Lamineringen hindrer dusjdører å knuse i tusenbiter dersom skaden skal oppstå. Laminatet ligger mellom 2 herdet glass som gjør at glasset sitter fast dersom det skulle oppstå en stor skade. 

 

Prøv vår populære dusjkalkulator! 

Med enkle trykk finner du riktige produkter til din dusjløsning

https://info.vikingbad.no/dusj


Populære produkter
Varen er på lager.
Varen er bestilt fra leverandør og leveringsdato er bekreftet.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varen må bestilles fra leverandør.
Varen befinner seg på fjernlager.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varene bestilles fra vår leverandørs lager.
Ubekreftet - Ta kontakt med kundesenter for nærmere informasjon.