Vi kommer, gjør du?

VikingBad skal også i år være utstiller på Norges største messe innen bolig, bygg og anlegg – Bygg Reis Deg på Lillestrøm 20-23 oktober 2021. Vi stiller mannsterke og er klare til å vise deg våre komplette baderom og vårt nye 3d tegneprogram. Du finner oss på stand B02-22 i Hall B. 

Få gratisbillett her!

Registrer deg som vår gjest her. Når du klikker på linken kommer du til en registeringsside. Fyll ut registreringsopplysningene og få gratis adgang til Bygg Reis Deg 2021 som vår gjest.

Se våre komplette baderom

Valg av baderom og stil gjøres både med fokus på trender, kvalitet og behov. Vi ser på badet som et velværerom som skal være praktisk og hyggelig å tilbringe tid i - men også som en forlengelse av egen identitet. 

Skal du bygge nytt eller renovere baderommet er det mange valg som skal tas. F.eks når det gjelder utstyr, farger, flisvalg, osv. Det kan ofte føles uoversiktig og vanskelig å se for seg hvordan sluttresultatet vil bli.

VikingBad ønsker at det skal være lekende lett for deg å finne ditt nye drømmebad. Vi kan nå tilby 6 stilarter som er satt sammen med trendeksperter som kjenner godt til hvordan vi i Skandinavia ønsker at våre baderom skal være.Vi leverer hele baderommet komplett med alt av synlig VVS, flisene og tilbehør via rørleggerkjedene i Norge. Slik er du sikret en gjennomført og helhetlig stil på baderommet.

Kom innom oss på Bygg Reis Deg - og se våre komplette baderom utstilt! 

Skal du pusse opp badet, men usikker på stil og løsninger? 

Vi tegner ditt bad i vårt nye tegneprogram og har med oss våre beste tegnere på messen, og hjelper deg gjerne med å finne de beste løsningene for ditt bad. Med VikingBad sitt nye 3d tegneprogram så kan vi enkelt tegne ditt bad og du får en kostandsoversikt over produktene. Her kan vi leke med fargevalg, designe og tilpasse produkter slik at du kan lage ditt personlige og unike baderom med din personlige stil.

Ønsker du at vi skal tegne ditt bad, må du ta med eksakte mål på ditt bad og gjør deg noen tanker om hvilken stil du ønsker på baderommet. Se stiler over 

NB! Tegningen er et visuelt forslag og gir et overblikk over priser på produkter. Kostnad for montering/håndverker arbeid er IKKE inkludert.
 

Bestill tegnetime her

Varen er på lager.
Varen er bestilt fra leverandør og leveringsdato er bekreftet.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varen må bestilles fra leverandør.
Varen befinner seg på fjernlager.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varene bestilles fra vår leverandørs lager.
Ubekreftet - Ta kontakt med kundesenter for nærmere informasjon.