Sort harmoni hos Karoline Jakobsen

Karoline Jakobsen er stylist og interiørdesigner hos Kiil Slettvold og driver instagramkontoen https://www.instagram.com/itskjakobsen/

LITT OM KAROLINE

Karoline, 32 år og bosatt i Tromsø sammen med mann og barn. Hun jobber med SoMe, foto og som stylist. Badet er et tidløst og lekkert bad med sort eik møbler og sorte detaljer i kombinasjon med beige Sabbia flis. 

Drømmebadet mitt er en blanding av urban og nordisk, og ikke minst at det gir deg litt av den «spafølelsen». Jeg liker å mikse litt ulike materialer, farger og former, men at det samtidig er en rød tråd på det hele.

KAROLINE SOM VIKINGBAD AMBASSADØR

Karoline har en god miks av kvaliteter og egenskaper som vi så etter. Hun har en varm og lekker stil og er i tillegg veldig god til å ta bilder. Instagram kontoen hennes oser av kvalitet og troverdighet, og vi tror Karoline vil bli en unik og verdifull samarbeidspart i tiden fremover.

Jeg søkte som ambassadør hos VikingBad da de har alt du kan tenke deg innenfor baderom. Og nå som vi skal flytte i ny bolig å pusse opp, er det utrolig kjekt og kunne ta med følgerne på prosessen! Det er en stor ære og få presentere Vikingbad i mitt hjem og i mine kanaler!

 

Varen er på lager.
Varen er bestilt fra leverandør og leveringsdato er bekreftet.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varen må bestilles fra leverandør.
Varen befinner seg på fjernlager.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varene bestilles fra vår leverandørs lager.
Ubekreftet - Ta kontakt med kundesenter for nærmere informasjon.