Johannes og Angeline Simonsen

Vi er så stolte og glade for å presentere våre nye ambassadører, Johannes og Angeline Simonsen som bygger et flott hus på Støle i Grimstad. 

LITT OM JOHANNES OG ANGELINE

Johannes og Angeline Simonsen kommer fra det blide sørlandet, og har lenge hatt en drøm om å bygge et eget hus. Begge jobber i kreative yrker, Johannes som tømrer med eget tømrer firma og Angeline som frisør. De startet prosessen med ny bad med en god kaffe kopp og tegneporgrammet til VikingBad.

Når de kom over at VikingBad søkte ambassadør, var de raske med å søke. Det var et genialt tegneprogam og enkelt å finne fram til den stilen man liker best. - Det var uten tvil Elegant stilen som faller best i smak hos oss, både fordi vi liker det stilrent, men også klassisk.

"Drømmebadet vårt er jo akkurat det vi nå får! Et helsort elegant bad med flotte gull detaljer, sier Johannes og Angeline" 

HVORFOR JOHANNES OG ANGELINE SOM AMBASSADØRER

Det var mange grunner til at VikingBad ønsket å jobbe med Johannes og Angeline. I tillegg til at de er ett flott par med masse ideer og glimt i øyet, har de tegnet et fantastisk fint og ELEGANT bad med helsorte vegger og gulldetaljer. Vi bare ELSKER dette! Johannes som snekker der han deler spennende tips og historier på Instagram kontoen https://www.instagram.com/carpentersimonsen/ . Her har han over 8000 følgere og en spennende målgruppe bestående av menn og fagfolk. På denne kontoen vil han dele store deler av utvalg og monteringsprosessen av badet. Når badet er ferdigstilt vil badet bli delt i større grad på deres lekre og spennende huskonto https://www.instagram.com/casadelsimonsen/ hvor Angelina deler inspirasjon og lekre detaljer fra det nye huset.

Varen er på lager.
Varen er bestilt fra leverandør og leveringsdato er bekreftet.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varen må bestilles fra leverandør.
Varen befinner seg på fjernlager.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varene bestilles fra vår leverandørs lager.
Ubekreftet - Ta kontakt med kundesenter for nærmere informasjon.