Enkle tips for å fornye baderommet

Det er mange som ønsker å friske opp baderommet uten å ha ønske eller budsjett til å pusse opp hele badet. Å renovere hele badet koster ofte en del, men litt oppfriskning trenger ikke være så dyrt. Med enkle grep kan du fornye og friske opp baderommet for en rimelig penge.

Forandring fryder

De fleste av oss har sølv eller krom blandebatteri på badet. Ved å bytte ut blandebatteriet og interiøret til f.eks en sort eller gullpakke, vil badet oppleves nytt og moderne. VikingBads baderomspakke bestående av blandebatteri, rainshower, toalettbørste, knagger og dorullholder kommer i både sort matt og i gull. En slik oppgradering vil gi ditt baderom en helt ny stil og personlige utrykk.

 

Tekstiler

Myke, store og deilige håndklær er et must på baderommet. Håndkle kan være en lekker detalj og det blir ofte prikken over i-en for å fullføre en stil og følelse på badet. Om man ønsker hvite og luftige håndklær som et delikat element eller om man ønsker maskuline mørke grå håndklær for å fulleføre en tøff og moderne stil. Hos VikingBad får du håndklærne du trenger til å fullføre stilen på badet.

Planter

Grønne plater gir både frisk luft, ro og harmoni på baderommet. Planter gir liv til rommet og gir en frisk følelse, i tillegg gir grønne planter et herlig avbrekk i fargene på badet. Mix og match mellom små planter som du kan sette på hyller til større planter du kan ha stående på gulvet. Spør om råd hos din blomsterforhandler om hvilke planter som trives best på badet. 

Detaljer

Fullfør stylingen på badet med lekkert tilbehør som også gir en velvære følelse. Duftlys og duftpinner er en klassiker, dette både pynter opp og gir en herlig duft og en følelse av velvære på badet....

Produkter som passer til stilen:

Varen er på lager.
Varen er bestilt fra leverandør og leveringsdato er bekreftet.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varen må bestilles fra leverandør.
Varen befinner seg på fjernlager.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varene bestilles fra vår leverandørs lager.
Ubekreftet - Ta kontakt med kundesenter for nærmere informasjon.